LINN DÖSSING

DET ÄR PROBLEMATISKT

Det finns mycket som irriterat mig i dagarna som jag verkligen känner för att ta upp.

Punkt ett: Lojsan Wallin. Jag är så trött på hennes uttalande hela tiden, hon säger så otroligt problematiska saker och det gör ont i mig att det är unga tjejer som följer henne. Oavsett hur hon förklarar sig och hur hon menar och bla bla bla så är det så jävla problematiskt att hon säger att man aldrig ska tacka nej till sex när ens partner är sugen. Oavsett hur länge man varit tillsammans ska man ALLTID tacka nej om man inte är sugen, man ska inte (som Lojsan säger) jobba upp någon jävla sexlust för att inte sänka sin partners självförtroende? Ae alltså jag skrattar när jag skriver detta för det irriterar ihjäl mig. Det är inte första gången dom säger problematiska saker i sin podd som verkligen borde läggas ner senast igår. Jag skiter helt ärligt i vad hon och hennes partner gör men det gör ont i mig att så mycket unga tjejer följer podden och lyssnar på vad dom säger och sedan lever efter det, för så ska det verkligen inte va. Så tack för mig och bojkotta den podden.

Punkt två: Människor som gör samarbeten med företag som står för skitsaker och även företag som inte alls hör ihop med deras image? Jag menar HUR chockade hade inte ni blivit om jag, som vegetarian, helt plötsligt hade gjort ett samarbete med Scan? Det FUNKAR liksom bara inte. Jag tycker endast om att följa folk som lägger ner tid på sina samarbeten och går in för det helhjärtat, där man ser att personen menar det den säger. För mig är Helen Torsgården ett perfekt exempel. Hon gör inte samarbeten ofta men när hon gör det är det ofta samma företag som hon arbetat med länge och saker som hon använder alltid, inte bara i samarbetsvideon.

Punkt tre: Folk som är ?trötta? på folk som kämpar för allas mänskliga rättigheter. För mig är det en självklarhet att rasism ska inte finnas och feminism är det viktigaste i mannaminne. Hur hur HUR kan man inte tycka att kvinnor och män är lika mycket värda och ska ha samma rättigheter och skyldigheter? HUR kan man skilja på människor på grund av hudfärg? Det är för mig helt otroligt problematiskt att vi lever i 2020 och detta fortfarande sker. Usch för er.

Slut på rant och tack för idag!

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Håller med dig så mycket 🙈 Är såååå himla noga med att varenda samarbete jag tackar ja till är genuina och något jag kan och vill stå bakom. Så himla tröttsamt när man ser att vissa tar lite vad som helst... Kram!! ❤️
nouw.com/hilmak
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,
Håller med om vartenda ord! älskar att du vågar säga ifrpn och stå för vad du tycker, mer sånt behövs i dagens samhälle!
nouw.com/emiliaapetterssons