LINN DÖSSING

DEN PERFEKTA VARDAGSVÄSKAN

Heeeeeej mina älsklingar!!!! Åh hur är det med er? Det var ett tag sen nu. Måste erkänna att det har varit otroligt skönt att ha en liten paus från bloggen, inga måsten och få samla på sig lite inspiration! För det har jag verkligen just nu. Min syster har varit hos mig i en månad nu och vi har haft projekt som heter duga i hela lägenheten, mer om det i andra inlägg!!

Idag tänkte jag prata om min nya ryggsäck som jag har fått hem i samarbete med Gaston Luga! Den är så jäkla praktisk och snygg på samma gång, hade min tanke från början inte varit att ge den till min syster hade jag behållt den själv 😉 Hon har nyligen börjat skolan och då är det viktigt med en bra väska. Man känner sig stolt när man använder dessa väskor då dom är veganska, och som ni vet ligger det mig varmt om hjärtat. Den är även vattentålig och har ett datorfack så man får plats med den också. Det är ju bland det viktigaste eftersom man idag använder datorn till nästan allt.

Just nu får du en plånbok på köpet, värde 489kr, hur gött?! Det är även 50% på alla accessoarer just nu. Om ni vill ha en lika snygg väska som jag har så kan ni uppge koden ”linndossing15” för att få 15% rabatt på hela hemsidan! Just den väskan jag har kan ni hitta HÄR.

Gillar

Kommentarer

aliceemericsson
aliceemericsson,

Åh, superfin! Och sån roligt att ha dig tillbaka, men jag förstår att en paus var skönt, det behöver vi alla ibland! <3 Kram!

nouw.com/aliceemericsson
carroat
carroat,

Den låter och ser perfekt ut ju! 💕

nouw.com/carroat
Hilma
Hilma,
Sååå snygg väska verkligen! Och kul att du är tillbaka med bloggen vännen <3
nouw.com/hilma
linneassofie
linneassofie,

Åhh men så så fin! Så smidigt med rygga också 😃<3<3

nouw.com/linneassofie
ArielC
ArielC,

Den var skikkelig fin! Og jeg føler den bare roper Linn 😍

nouw.com/arielc
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Wow hur snygg och smidig som helst! Älskar när väskor är små och smidiga men att man samtidigt får plats med en del i dom. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
evelinarou
evelinarou,

Den var jättefin 😍

nouw.com/evelinarou
Johannna
Johannna,

Supersnygg 😍

nouw.com/johannna