LINN DÖSSING

DAGENS ...

Såg denna listan hos @matildaberlin och tyckte den var fin så jag lånar den. Tack Matilda! Glöm inte kolla in hennes fantastiska blogg <3

Dagens humör:
Magi! Har längtat massor efter denna dagen så när klockan ringde 08.00 imorse var jag superpigg och hoppade upp ur sängen, wihoo!

Dagens koffein-intag
Har varken ätit eller druckit något än så säger ingenting där. Men det kommer säkert, en och annan pepsi max blir det ju såklart idag!

Dagens känsla
Eufori! Jag ska äntligen få äta mysfrukost med Moa som är hemma, efter det kommer Sofie & Totte hit och ikväll är det myskväll med Sofie, mamma och Annika! Vi ska beställa mat, äta ost, kex och dricka vin. Man kan väl inte känna något annat än eufori då?

Dagens fundering
Hur har jag lyckats komma så långt detta året? Jag har fått förlängt på jobbet på 100%, jag har flyttat hemifrån och jag har blivit otroligt bekväm i mig själv. Det trodde jag aldrig, fan vad stolt man blir.

Dagens älskar
Att Moa ska vara hemma i 8 dagar och vi ska tatuera oss tillsammans, längtar ihjäl mig!

Dagens tips
Zalando har just nu galet mycket rea! Jag fick slänga mina adidas superstar när jag flyttade för dom var helt söndriga, så nu passade jag på att beställa nya när dom var på 50%!

Dagens insikt
Det är 10 dagar kvar av detta året sen går vi in i ett nytt decennium, HUR är det möjligt? 2010 var ju nyss? Jag hänger absolut inte med i alla fall, herregud.

Dagens gillar inte
Vädret. Det är jättemysigt med regn när man är inomhus men nu har det regnat i typ en månad i sträck. Jag vill ha snö nu, snällaaaa!

Hoppas ni får en magisk lördag <3

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon hjärtat! Tänkte bara smita in här lite snabbt och önska dig en riktigt god jul! Hoppas din dag blir magiskt för det förtjänar du verkligen! Glöm aldrig att du är fantastisk <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
God jul fantastiska du ❤️ Ha en underbar dag ❤️ Kram
nouw.com/happym