LINN DÖSSING

DAGEN TILL ÄRA

Såhär såg min alla ♡ dag ut förra året! Jag bodde i Norge och umgicks som ni ser med min fina vän Maja dagen till ära. Jag hade köpt med godis från Sverige, vi hade också popcorn, chips, cola och en apelsin(?!) Gott var det i alla fall ;) Vi kollade på en svensk klassiker på datorn och bara mös, fick upp detta som minne på snapchat idag och insåg bara hur mycket jag saknar både Maja och Oslo. Missförstå mig rätt, jag vill inte flytta tillbaka men jag saknar allt vi gjorde, alla fina kvällar vi hade och hur mycket man lärde sig om sig själv. Är så glad att jag tog steget och flyttade, kan inte förstå att jag annars hade missat så många vänskaper och att få testa på att bo utomlands, 60 mil ifrån min trygghet, ganska coolt när jag tänker efter.

Nu kom jag in på ett sidospår haha, tillbaka till dagen. Jag har aldrig varit en person som firar alla ♡ dag, i min familj visar vi mycket kärlek varje dag och kan en helt vanlig dag ge varandra presenter för att visa att vi uppskattar varandra, men jag har aldrig riktigt firat denna dagen. Dock tycker jag det är en fantastisk dag och man ska visa kärlek, det är ju det finaste vi har! Men kom ihåg att du kan fira dagen med vem som helst, inte tvunget en partner. Du kan fira med en bästis, en familjemedlem eller varför inte med ditt husdjur? Grejen är att visa kärlek, till vem kvittar.

Dagen till ära ska jag inte göra något annat än vad jag brukar haha. Planerna för dagen är; lämna saker på secondhand, handla, duscha och söka jobb, alltså precis vad jag gjort de senaste dagarna ;) Hoppas ni har en underbar dag oavsett om ni firar eller inte! Massa alla hjärtans dags kramar till er, ni är så fantastiska allihopa!

Gillar

Kommentarer

elinelmersson
elinelmersson,
Åh så himla fint!! Hoppas du får en mysig dag <3 KRAM
nouw.com/elinelmersson
linndossing
linndossing,
Tack vännen! Detsamma till dig <3
nouw.com/linndossing
johnssons
johnssons,
Hoppas du haft en toppen bra lördag<3
nouw.com/johnssons
linndossing
linndossing,
Detsamma till dig <3
nouw.com/linndossing