LINN DÖSSING

DAGEN JAG VÄNTAT PÅ

Dagen är kommen, dagen då jag blev friskförklarad från min depression och fick sluta äta antidepressiva. Kan inte förstå att jag skrev det där nyss, för helt ärligt har jag aldrig trott att jag skulle bli det. Jag är så jävla stolt över mig själv och är så glad över att jag kan få leva ett "normalt" liv utan alla spöken i huvudet 24 timmar om dygnet.

Den 19/2 2016 fick jag börja äta Sertralin (antidepressiva) eftersom jag endast låg hemma i min säng och grät, jag var så långt ner på botten att jag tänkte att "det här kommer aldrig gå över, jag kommer aldrig må bra igen" och lite så kände jag ett bra tag. Jag gav aldrig upp, men var så nära så många gånger eftersom allt hopp höll på att ta slut, för dagarna, månaderna och till och med åren gick och vissa dagar kändes det bättre men sen föll jag tillbaka på ruta ett igen.

Jag har på senare lärt mig hantera min ångest, jag vet vad jag gör när den kommer och jag låter den komma, för jag vet att det inte är farligt. I början av detta året började jag må mycket bättre, det kunde gå månader mellan mina panikattacker och jag hade ångest väldigt sällan, och när jag väl hade det visste jag en anledning. Jag började känna hopp och att livet faktiskt är värt att leva, det kanske finns något roligt med framtiden ändå. Jag har känt så sedan dess så i augusti i år bestämde jag och min läkare att jag skulle trappa ner på mina tabletter från 100mg till 50mg och ha det så i tre månader. Nu har det gått tre månader och vi bestämde att jag mår så pass bra att jag inte behöver dem längre, vilken befrielse.

Jag är tacksam över att tabletterna finns, missförstå mig rätt. Men det är ändå en känsla som inte går att beskriva att få sluta med dem, det känns liksom som man vunnit kampen mot ångesten. Ångest vs Linn 0-1. Jag vet att det kan komma bakslag men då hanterar jag det, för nu är jag så stark i mig själv att jag vet att det bara är tillfälligt, ångesten är inte här för att stanna. Hörrni, jag vann. Jag kommer alltid vinna. Fuck you ångest, you're gone.

Gillar

Kommentarer

faltinnatalie
faltinnatalie,
Vad grym du är!! 💓
nouw.com/faltinnatalie
linndossing
linndossing,
Tack snälla fina! <3
nouw.com/linndossing
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Blir SÅ glad och stolt<3 BÄSTA DU!!<333
nouw.com/fannybjerenius
linndossing
linndossing,
Åh fina Fanny!!! Bästa DU <3
nouw.com/linndossing
janielindahl
janielindahl,
Fy fan vilken power det är i dig Linn 💖 Så starkt av dig att bekämpa ångesten! Fatta - du vann tamejtusan 💪🏻 Kram på dig bästa människa ❤️
nouw.com/janielindahl
linndossing
linndossing,
Gud vilken fin kommentar! Ja det gjorde jag och det kommer alla göra, en extremt cool känsla! Kram på dig bästa bästa du <3
nouw.com/linndossing
celinelundqvists
celinelundqvists,
Blir så stolt och lycklig! Du är grym och en inspiration! Bevis för att det faktiskt går! Heja dig!
nouw.com/celinelundqvists
linndossing
linndossing,
Fina Celine! Du gör mig alltid lika glad, stor tack och detsamma verkligen! <3
nouw.com/linndossing
Naatly
Naatly,
Vad glad jag blev av att läsa det här! Heja dig 😍
nouw.com/naatly
linndossing
linndossing,
Men så glad jag blir! Tack snälla <3
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Fy tusan vad du är grym hjärtat, mitt hjärta riktigt hoppar av glädje är hemma i soffan! En stor jäkla eloge till dig fantastiska Linn, vilken inspiration du är!! <3 You go girl!!
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Du gör mig alltid lika glad fina Johanna! Tack snälla, denna kommentaren tar jag med mig <3 Älskade du!
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åhhhh du är bäst bäst bäst!!! Så glad jag blir!!! ❤️❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Bästa fina du!!! Gud så glad jag blir <3<3
nouw.com/linndossing
Pappa
,
❤️❤️
linndossing
linndossing,
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Du är....,Så bra och fin,klart du ska va stolt❤️
nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Tack snälla Julia, jag blir så glad! <3
nouw.com/linndossing
Emma Engström,
Seriöst, blev verkligen nästan tårögd av detta!! Du är så jäkla bra vännen!!! <3
nouw.com/emmaengstrom