LINN DÖSSING

DAGARNA HOS SYSTER

Igår när pappa hade slutat jobbet åkte vi ut i skogen och gick 3km med lille Totte. Det var så skönt, galet fint väder. // På kvällen skulle vi över till grannen och kolla Paradise Hotel så vi gjorde toast som vi tog med oss, gottis!

Totte ville självklart med till grannen, dock sov han hela tiden så han gjorde inte så mycket väsen av sig // Vi vaknade ganska sent idag så jag gjorde lunch direkt istället, bananpannkakor med blåbär, kokos och protinella.

När vi hade ätit lunch var det bara att köra igång, vi skulle städa balkongen! Vi plockade undan, putsade fönster, tvättade alla lister och allt annat som behövdes.

​Här är en liten kille som inte ville va med och städa, så han la sig på sin filt och solade. // Efter någon timme tog vi en liten paus och fyllde på vätskeinnehavet innan vi körde igång igen!

Nu ska vi på hundkurs med lille killen, ska bli så roligt och se vad han kan! När vi kommer hem igen ska vi göra det sista på balkongen som vi inte hann med sen ut och gå en långrunda! Så himla skönt. 

Hoppas ni har en fin lillelördag! <3

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Va mysigt och roligt ni haft det och Totte ser ut att leva "life",haha 😊 Ha det fint,kram
nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Ja det har vi absolut! Han mår hur bra som helst 😉 Ha det bäst! Kram
nouw.com/linndossing
MissJohansson
MissJohansson,
Ser och låter helt underbart! Godingen i solen! <3 Kram!
nouw.com/missjohansson
linndossing
linndossing,
Det var det verkligen! Han är så fin <3 Kram
nouw.com/linndossing