LINN DÖSSING

DAG TVÅ I STOCKHOLM

Den andra dagen i Stockholm började med att vi åt frukost, gjorde vid oss, klädde på oss nya kläder och åkte till Kungsträdgården. Som ni alla vet är det ju fantastiskt fint när träden blommat och självklart kunde vi ju inte missa det! Vi fick till så himla fina bilder, både på varandra men även på oss två ihop. Min älskade syster alltså, min bästa vän <3

När vi var nöjda med fotona köpte Sofie glass till oss som vi avnjöt vid vattnet. Vädret var helt fantastiskt och jag hade suktat efter citronsorbet i flera dagar så jag var himla nöjd.

Vi tog en sväng till på stan för att gå i dom butikerna vi inte hann med dagen innan. Jag köpte ännu mer på monki hihi. Ni var några som var sugna att se vad jag köpte i Stockholm så tänkte att jag skulle fixa det i dagarna! Monki hade fått in SÅ mycket vårfint och jag var snabb på att haffa några av plaggen hihi.

Runt 14 mötte vi upp Evelina på Dirty Coco för att käka gott tillsammans. Blev överlycklig när jag såg att dom även hade glutenfritt till Sofie så vi kunde gå dit, har längtat dit sen jag var där i somras haha! När vi hade suttit där en stund kom Isa och joinade oss en stund. Tror vi satt i över en timme och snackade vi fyra, går så himla fort när man har massa att prata om haha.

När vi var klara på Dirty Coco tog vi en sväng till på stan och även i gallerian, sen bestämde vi oss för att gå ner till Kungsträdgården och sätta oss på TGIF's uteservering och käka kvällsmat! Dom hade värmelampor och filtar så det var så himla mysigt att sitta där. Vi alla vet ju hur den svenska sommaren är, det vänder snabbt haha..

Runt 19 slutade Matilda för dagen och vi möttes upp för att ta en drink ihop. Det är inte enkelt att få ihop eftersom alla ställen måste stänga 20.30 men vi fick i alla fall 1,5h ihop, och gissa om det gick fort?! Förhoppningsvis ska jag och Sofie upp i sommar igen så då får vi hoppas att man kan ses lite längre utomhus!

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Vilken härlig tripp ni gjort! Träden är ju magiska. Och så mysigt att hinna träffa både Isa och Matilda! Kram<3

nouw.com/emmeliesehlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Alltså wow vilka fantastiska blommor! Älskar pastellfärgerna på dom! Låter som att du hade helt magiska dagar där tillsammans med så fina människor. 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr