LINN DÖSSING

BUCKETLIST FÖR LIVET

Hej söndag och slutet på veckan! Idag tänkte jag låta er följa med in i min bucketlist och få veta några punkter som står med där. Detta är min bucketlist för livet och någon gång ska jag göra det, hoppas vi ;) Enjoy!

- Bo på ishotellet. Detta har jag alltid velat göra, ska bara få tillfälle och sällskap med mig sen händer det!

- Bjuda mamma på en resa. För att ge tillbaka lite av allt hon gett till mig, någon gång när jag har stabil ekonomi och tillfället finns. Detta är något jag verkligen längtar till, att åka på en weekend bara jag och mamma, kanske syster också. Det är drömmen <3

- Bo utomlands. Detta har jag ju gjort men hade velat göra det igen, längre bort i något varmt land i några månader också. Men jag har ju bott i Norge och därför är denna punkten AVKLARAD.

- Avfyra ett vapen. Vill testa det någon dag och se hur det känns, tror verkligen inte man kan tänka sig känslan förrän man har testat, coolt ändå tycker jag! Framförallt coolt att förstå hur svårt det är, för det tror jag verkligen!

- Bestiga ett berg. Är så imponerad över folk som gjort det, duktigt! Någon dag ska jag också ha gjort det.

- Åka till New York. Har alltid velat göra det och ville det ännu mer när jag hade kollat på Gossip Girl haha! Jag och Sarah har alltid sagt att vi vill åka dit tillsammans så någon dag gör vi det.

- Göra en svensk klassiker. Tar jag vatten över huvudet nu? Det kommer inte vara på många många år men någon gång vill jag verkligen ha gjort det, lite mål får man väl ha i livet.

- Ta examen i en kurs/ett program på universitet. Är så stolt över mig själv att jag gjort detta! Så denna punkten är också AVKLARAD.

- Besöka Disneyworld. Velat det sen jag var liten och vill självklart det nu också, känns som en grej man bara måste se liksom!

- Lösa en rubikskub. Tycker det är så coolt med folk som klarar av det och framförallt de som gör det på typ 5 sekunder?! Galet. Någon dag ska den sitta!

  • Postad i: LISTOR

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Men åh vilken fin lista vännen! Är helt säker på att du kommer bocka av alla dessa punkter 💛
nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Men åh så fin du är! Självklart hoppas jag också det hihi. Kram ❤️
nouw.com/linndossing
eselimovic
eselimovic,
Väldigt kul att läsa! Hoppas du lyckas bocka av alla dessa punkter! Kram <3
nouw.com/eselimovic
linndossing
linndossing,
Men åh så fint! Det hoppad jag också. Massa kramar <3
nouw.com/linndossing