LINN DÖSSING

BLANDADE BILDER

Då var det dags igen! Tänkte att vi skulle ta del av lite blandade bilder från mitt kameraalbum som troligtvis aldrig hade sett ljuset annars!

Tror inte jag berättat det men när jag gick i fjärde klass var vi med och tävlade i något som hette schackfyran. Jag va bestämd som vanligt & tyckte att schack var minsann inte något för mig. Men när vi väl började spela, började tävla & det gick bra för oss blev det bara roligare och roligare. Tänk ändå att vi kom på plats 20 av totalt 700 lag från början tror jag det var! Och där där med huvuddomaren, han jag spelade mot fuskade och det accepterade inte lilla Linn haha..

En dag när jag jobbade kväll kom min kollega in och frågade om någon hade startkablar och tur som var så hade jag det! Dagen efter kom hon till jobbet med detta på bilden ovan, egengjord flädersaft! Så himla gulligt verkligen <3

Kan ni TÄNKA ER att jag har odlat denna paprikan själv!!! Jag som har 100% svarta fingrar alltså. Tycker växter och blommor är så himla fint men tycker det är så galet tråkigt att ta hand om! Dock fick jag ett skott på elefantöra av @artibus och samtidigt skickade hon med skott på paprikaplantor så jag kände att jag får testa, och jag klarade det!!!! Woho

När jag var i Stockholm så passade mamma och Emelie min lilla Missi och det ska dom självklart få en tack-present för! Tänkte först köpa en blomma men sen kom jag på en så himla mycket bättre sak! Så jag knåpade ihop lite av ekotipsets idéer och gav en liten städpresent istället, så mycket mer givande och roligt! Den blev himla fin också så det var ju extra roligt!

Här ser ni två idioter om jag får säga mitt själv..... Har varit sugen på airpods ett tag men inte köpt det, vet inte varför faktiskt men har sagt nej till mig själv så fort den tanken kommit upp. Men har blivit mer och mer sugen på sistone så i förrgår fick jag och Linnea ett ryck och körde och köpte ett varsitt par, det är vi jäkligt nöjda över såhär i efterhand måste jag säga!

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Vilket kul inlägg! Gullig present och kul med paprikaplantan 💕
nouw.com/carroat
linndossing
linndossing,
Hilma
Hilma,
Hihi! Åh roligt inlägg med lite spontana bilder ju! 🥰 airpods är verkligen sååå bra! Puss vännen ❤️
nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Haha men visst, tycker det är så roligt!! 😍 Ja dom är sååå grymma!! Puss❤️
nouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,
Så herlig innlegg!! 💞 Ekotipset som gave er jo en genial gave!
nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
Takk fina!! Men visst, så kul att få 💕
nouw.com/linndossing
faltinnatalie
faltinnatalie,
tycker dessa inlägg är så roliga 🥰
nouw.com/faltinnatalie
linndossing
linndossing,
Då är vi två! Så himla kul😍
nouw.com/linndossing
beattriicee
beattriicee,
Men mums med egen flädersaft! Kul att få ta del av bilder och jag älskar spontan köp! 🥰
nouw.com/beattriicee
linndossing
linndossing,
Mmm, så himla gott!! Tack snälla, spontant brukar va bäst 😉
nouw.com/linndossing
artibus
artibus,
Härligt med paprikan, lovar att det kommer vara värt de när du får äta din egna paprika!! <3
nouw.com/artibus