LINN DÖSSING

BILDERNA ÄR KLARA

Essie har jobbat på som aldrig förr och imorse fick jag dom sista bilderna för denna gången. Jag är så otroligt nöjd med vartenda bild och framförallt hur omgivningen, ljuset och allting blev så himla vackert. Essie har verkligen förmågan att fånga mina bästa sidor på bild, alltid lika fantastiskt.

Ni borde verkligen kolla in Essie hemsida HÄR, som hon har kämpat med den och så fin den blivit! För er som bor i Skåne och behöver en fotograf, kontakta Essie, hon är bäst.

Annars då? Ny vecka och jag tar det lugnt som aldrig förr. Det har varit mycket på senaste och jag har knappt suttit stilla. Så igår och idag har jag nästa bara legat i soffan hela dagen, bortsett från några ärende och måsten. Det har varit så himla skönt. Skaffade en gratis vecka på HBO och kollar på Sex and the city serien, aldrig sett den men den är verkligen feel good så passar perfekt nu när alla andra serier jag kollat är slut. Denna veckan jobbar jag även några pass, ska bli mysigt att komma tillbaka!

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Bilderna på dig är verkligen sååååå fina!! 😍

nouw.com/beattriicee
aliceemericsson
aliceemericsson,

Verkligen heeelt underbara bilder! <3 Jag har inte heller sett Sex and the City, men känns ändå som något man borde ge en chans! Kram!

nouw.com/aliceemericsson
Emmmabohman
Emmmabohman,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Du är så otroligt fin älskade du! Så roligt att det blev så många bilder tagna också så du kan ha kvar som minne. Så synd att man inte bor i närheten för då hade jag lätt kontaktat henne för lite fotografering. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,

Omg vad bra det blev!! Du är sååååå jäkla fin och bilderna är verkligen fantastiska ❤️❤️ Kram

nouw.com/happym
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,

Wow vilka magiska bilder! Du är så vacker!!

nouw.com/ebbaalexandraa
evelinarou
evelinarou,

snyggaste du <3

nouw.com/evelinarou
carroat
carroat,

Wow vilka bilder! Du är så fin och vilken duktig fotograf din kompis är! Jag vill också ha en kompis som är fotograf 😉🥰

nouw.com/carroat
Linnéa,

Men sååå magiska bilder ❤️😍🤩 kram

nouw.com/linnealiebig
johnssons
johnssons,

Åh så fina bilder på dig<3

nouw.com/johnssons