LINN DÖSSING

BILDER FRÅN SENASTE

Igår var det återigen dags att säga hejdå till Moa. Dessa 2,5 veckor har gått så himla fort, har knappt hunnit blinka så var hon på väg hem igen. Man glömmer varje gång hur ont det gör i hjärtat. Önskar så att jag hade henne nära istället för 60 mil bort.

Min älskade Linnea har jag inte träffat på snart 2 månader. Den här Corona förstör allt. Även att vi jobbar i kors med varandra. Hon vardagar och jag nästan alla helger. Jag är ledig en helg i månaden & förra gången den infann sig var jag på Öland. Så det dröjer till 1 augusti innan jag får ha henne som sambo igen. Som jag längtar!

Att jag fick en spontan idé och frågade Emelie och Moa om dom ville käka och ta en drink ihop en onsdag bara sådär var en galet bra idé. Man behöver liksom inte alltid styra upp allt så hemskt, utan spontant kan ofta bli väldigt bra!

Fina Fredrika delade mitt inlägg och skrev så fint om mig. Var tvungen att printa det och kollar på det ibland för att påminna mig om dom fina komplimangerna hon gav mig. Så så fint!

Kommer ni ihåg min syster hund, Leah, som dom sålde i höstas? Vi fick äntligen träffa henne igen!! Hennes nya familj bor utanför Kalmar och på väg hem från Öland så körde jag, Sofie & pappa inom där. Det var så fint att få träffa henne igen och även få se hur bra hon har det, det gjorde mig så himla glad!!

Julia försökte va sådär jätterolig på jobbet, fattade ju inte alls att blomman va från henne..... Haha! Jag passade hennes hundar för några helger sen och fick då denna som tack, så himla gulligt! Håll tummarna att jag lyckas hålla den vid liv nu bara haha.

Min älskade Missi. Hon trivs verkligen så himla bra och det tog inte många minuter innan hon accepterade att det är här hon ska bo nu. Så varje morgon hoppar hon upp och vill kela liten stund innan hon går och lägger sig igen. Hon ligger gärna som på bilden då hon vill bli kliad på magen, gosen!!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Åh det är verkligen jättesvårt att inte få träffa sina älskade vänner och familj pga den här coronan! 😔 man saknar folk så mycket!
Vad FINT att hon uppmärsammade ditt inlägg för det var verkligen sååå viktigt och bra! ❤️❤️
nouw.com/hilma
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh magiska bilder som alltid här på din blogg vännen! Så himla underbart med en katt! Så himla bra att hon kände sig som hemma så pass snabbt. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Men åhhhh så mycket fint samlat ❤️ Guuud så underbart att ni fick träffa lilla vovven igen, det måste betyda otroligt mycket att få se hur bra hon har det!!! Stor stor kram ❤️
nouw.com/happym
ArielC
ArielC,
Så koselige bilder! Og så utrolig fint å høre Missi er så fornøyd ❤
nouw.com/arielc
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Både Leah och Missi är ju ögongodis så det skriker om det, ge mig ett djur senast igår haha! AWW <3 Så less på corona nu allså, men sån himla lycka att ni äntligen fick ses igen!! Kram fina <3
nouw.com/emmaengstrom
Emmamehrali
Emmamehrali,
Så härliga bilder du bjuder på!! Det låter helt underbart att ni fick träffa leah. Men så snällt att du fick blommor , bästa man kan få enligt mig 😅💕
nouw.com/emmamehrali
Linnéa,
Men sååå fint inlägg 😍🤩 den där jäkla coronan får försvinna nu 🥴 kram fina
nouw.com/linnealiebig
artibus
artibus,
Så mysiga bilder gumman! Ja den där Fredrika hon kan hon <3
nouw.com/artibus
carroat
carroat,
Hoppas veckan startat fint för dig! ❤️
nouw.com/carroat
hilmak
hilmak,
Så jobbigt när man inte kan ses, så otroligt frustrerande ibland 😩❤️ Så fint av Fredrika att dela ditt viktiga inlägg!!! Kram vännen!
nouw.com/hilmak