LINN DÖSSING

BILDER FRÅN KAMERARULLEN

Kolla min fina soffa som mormor & morfar köpte till mig <3 Så gulligt! Det är en bäddsoffa som kommer passa in perfekt i min lägenhet. Nuuu längtar jag ÄNNU mer!

Tyckte denna va fin och blev glad när jag fick upp detta. Jag har länge velat göra en sol & en måne som tatuering och när jag såg detta blev jag ännu mer taggad på det! Så det blir nog nästa tatuering faktiskt.

Alltså denna pastan jag och moster åt dagen innan vi åkte till Turkiet!!! Saknar den varje dag, det var galet gott! Är sugen på att shoppa på söndag när jag är ledig och då funderar jag på att unna mig en lunch här, mumma!

Såhär låg jag många dagar i Turkiet. I solstolen med en drink i handen! Man kan ju absolut inte klaga? Den resan behövde jag verkligen för att vila upp mig och få ny energi. Så viktigt ibland!

Blev så glad när jag såg dessa skyltdockorna i Turkiet, att det var olika storlekar på allihopa! Det behövs för att bryta mönster!

Vet att ni var några som ville se vad jag köpte i Turkiet så här är en liten bild! En kånken, en Manchester United tröja, tre par skor, ett par byxor och fyra Calvin Klein bh-ar! Är riktigt nöjd med sakerna faktiskt, dom har hållit än så länge så vi håller tummarna att det fortsätter så haha!

Alltså SER ni hur fin bild vi fick ihop på hela sällskapet som var med i Turkiet? Där var fotografer som hade ett företag på vårt hotell, så vi bokade en tid med dom sen fick man välja vilka bilder man ville köpa! Vad är oddsen att alla 17 kollar in i kameran och ler? SÅ kul att ha i framtiden!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhhh så fin soffa och wow att dem köpt den till dig, så sjukt snällt verkligen ❤️ Förstår verkligen hur taggad du måste vara nu hihi ❤️ Stor kram finaste du ❤️
nouw.com/happym
evelinarou
evelinarou,
Solen är en jättefin tatuering! Tycker att det skulle passa dig 😃 <3
nouw.com/evelinarou
celinelundqvists
celinelundqvists,
Tror du verkligen hade passat jättebra med en sån tatuering!
nouw.com/celinelundqvists
mollysvedin
mollysvedin,
Så fina Bilder 💗
nouw.com/mollysvedin
granfeldts
granfeldts,
Åh älskr inlägg som dessa, så mysigt att kolla igenom! Så himla snällt av dina morföräldrar <3
nouw.com/granfeldts
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh vilket roligt inlägg, mer av det här vännen! Du är så fantastiskt fin, älskar skyltdockorna som du säger behövs de mer av sånt för att bryta mönstret! <3 Kram finaste!
nouw.com/lillymihlte
Linnealiebig
Linnealiebig,
Såååå himla härligt och fina bilder 🥰
nouw.com/linnealiebig
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men åhh, kanske det är ett litet tecken på att du ska göra en måne?? Är så sugen på en liten tatuering jag också men det är just det - vad?! KRAM hjärtat <3
nouw.com/emmaengstrom
ArielC
ArielC,
Den sofaen var så fin! Du vet du begynner å bli voksen når du kan sitte å stirre på bildet av en sofa en god stund, fordi den var fin 😂 Og selvfølgelig var de andre bildene også kjempefine! Du ser så fornøyd og selvsikker ut på bildene dine, som igjen gjør de 10 gang bedre!😍
nouw.com/arielc
johnssons
johnssons,
Så härligt!<3
nouw.com/johnssons