LINN DÖSSING

BEBISGOS

Ser ni hur gosigt jag har haft det hela dagen eller?

Jag började dagen 6.50 med att köra mamma och hennes kollega till tåget, sen åkte jag hem och sov en timme igen innan jag skulle till vårdcentralen. Där hade jag ett samtal med min läkare och tog sedan prover på t.ex sköldkörteln, d-vitamin, B12, folsyra osv för att kolla så allt ser bra ut! När jag var klar där körde jag till Hässleholm för att ha bebisgos!

Lilla William är 1 månad och 3 dagar nu och jag fick äntligen (!!!!) träffa honom idag. Som jag har längtat efter denna lilla gossen, helt ärligt finns det ju inget bättre än bebisgos! Vi gick en runda, låg och pratade och sov lite, lillkillen var envis och ville vara vaken men efter ett tag somnade han och då passade jag och Malin också på att sova en stund! Vid 17 körde jag hem och sen har jag suttit och pratat om livet med mamma hela kvällen, det behövs verkligen ibland!

Får hoppas det inte dröjer lika länge till jag får träffa lillkillen nästa gång, han växer ju så fort!!! Hoppas ni har haft en fin lucia oavsett om ni firat den eller inte.

Gillar

Kommentarer

FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Men guuuud så mysigt, blir avis!❤
nouw.com/fannybjerenius
linndossing
linndossing,
Det var det verkligen!! <3
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åhhh mys <3
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Så mysigt! <3
nouw.com/linndossing