LINN DÖSSING

ATT UPPNÅ DENNA MÅNAD

STRUKTUR OCH PLANERING - Jag måste köpa en almanacka och strukturera upp mitt liv haha. Det är svårt att skriva upp allt i telefonen, det känns inte på riktigt om ni förstår vad jag menar? Så att planera veckorna med jobb och plugg i en almanacka så jag kan släppa det i huvudet känns smart, för just nu är allt blandat..

PACKA SMART INFÖR FLYTTEN - Jag packar för fullt och lådorna blir bara fler och fler, och just nu tänker jag att jag måste packa smart. Inte bara slänga ner allt utan packa det i olika lådor och sätta namn på dom, t.ex. köket, sovrummet, garderoben osv så man inte behöver springa överallt när man packar upp, utan kan ta ett rum i taget! Betydligt lättare den dagen flytten går också så man vet var man ska ställa kartongerna!

LÅTA MIG SJÄLV TA DET LUGNT - Jobbar jag inte så pluggar jag, och pluggar jag inte så träffar jag familj och vänner. Så när dagar där jag inte har något planerat kommer får jag ångest, och det måste jag släppa på. Som idag har jag legat i sängen hela dagen och kollat serie och direkt får jag ångest över att jag inte tar vara på dagen, det måste jag släppa på.

Har ni några speciella mål för månaden?

Gillar

Kommentarer

shazi
shazi,
så kul ju!
nouw.com/shazi
happyM
happyM,
Så himla bra mål ❤️ Dem kommer du klara galant fantastiska du ❤️ Stor lördagskram till dig ❤️
nouw.com/happym