LINN DÖSSING

ATT GÖRA STUDIERNA MYSIGA

God eftermiddag älsklingar! Tänkte kika in till er i min pluggpaus innan vi ska ta lite fika och sätta oss och fortsätta.

Imorse tog Sofie och jag vårt pick och pack och körde till Julia för att plugga tillsammans hela dagen. Jag och Sofie pluggar ju samma, det vi pluggar är Julia utbildad inom och det Julia läser har jag och Sofie läst innan, så vi kan i alla fall hjälpa varandra lite haha! Vi kom hit vid 11 och då hade Julia gjort brunch som vi skulle äta innan vi körde igång, man kan ju absolut inte plugga på tom mage! Vi satt och snackade en bra stund innan vi satte oss i soffan med en varsin dator och körde igång pluggandet. Jag hade inte så mycket med är tvungen att skriva en APL-loggbok trots att jag validerar så tänkte att jag gör den, och nu är jag klar med den så det är skönt!

Extra mysigt är det ju att plugga när man har tre gosiga chihuahuas som myser bredvid. Nu ska vi ta lite äpplekaka och pausa lite innan vi kör igång med nästa uppgift! Ikväll är det äntligen meditation igen och jag har längtat sen förra veckan. Känns så himla viktigt och bra för mig själv <3 Hoppas ni har en fin tisdag!

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Förstår att det blir extra mysigt att plugga med så mycket sällskap som tre hundar! 😍

nouw.com/beattriicee
ArielC
ArielC,

Synes det er så rart når folk klarer å pugge sammen, jeg ender aldri opp med å få gjort noe når jeg pugger med andre 🤷‍♀️ Jeg og ei venninne skulle pugge til tentamen på VGS, og satte oss ned for å pugge på morgenen dagen før..vi satte hele dagen og fikk ikke gjort noe, selv med bøkene og pc'ene oppe haha 😂 Så koselig at dere kan gjøre det sammen, det blir jo mye koseligere slik ❤

nouw.com/arielc
? T',

Så skönt att kunna plugga tillsammans och ta hjälp av varandra.

devote.se/babustyle
Frozenvanilla
Frozenvanilla,
shazi
shazi,

men åh så gott!

nouw.com/shazi
carroat
carroat,

Tack för dina fina ord och hoppas du har en fin torsdag! 😍

nouw.com/carroat
Hannativeskog
Hannativeskog,

mysigt! ha en fin torsdag fina du 😃

nouw.com/hannativeskog
happyM
happyM,

Åhhhh vad mysigt!!!! ❤️ Stor kram finis ❤️

nouw.com/happym
linneahedberg
linneahedberg,

Men så mysigt pluggsällskap! Älskar när man kan göra något tillsammans sådär och framförallt hjälpa varandra. Stor kram ❤️

nouw.com/linneahedberg
Hilma
Hilma,

Hoppas du har en riktigt mysig fredag vännen <3 kram!

nouw.com/hilma