LINN DÖSSING

ATT ACCEPTERA SIG SJÄLV

Dessa bilder är så utlämnande och viktiga. Såhär ser min kropp ut, och den är så fantastisk för den är just min. Mina älskade tigerränder, för att kroppen inte hunnit med när jag växt. Mina fina leverfläckar som gör just mig unik. Alla andra skavanker och allt fett, jag älskar vartenda liten del och cell av denna kroppen som alltid kämpar, trots att jag misshandlat den år efter år.

Om jag hade kollat på dessa bilder för ett år sen hade jag hittat fel i vartenda liten del. När jag kollar på dessa bilder nu känner jag endast kärlek. Vad är det som gör mig mindre värd för att jag har lite mer fett på min kropp? Vem säger att tjock är ful? Jag är tjock, inget konstigt med det. Jag är så trött på att höra "nej du är jättefin!!!!" När jag säger att jag är tjock i något sammanhang. Har folk inte lärt sig att man kan vara tjock OCH fin?

Det är så viktigt att vi tar denna kampen. Vi lever i 2020, vi måste sluta vardera människor efter storlek och utseende, det är så otroligt tröttsamt. Jag är så glad att JAG kommit så långt att jag inte bryr mig ett dugg om vad folk tycker om min kropp längre, och jag bryr mig inte ett dugg om att dölja min kropp i stora kläder längre, nej nu är det min tur att skina. Men alla känner inte så, jag kände inte så för ett år sedan. Så vi måste hjälpas åt. Vi måste skrika!! Vi är alla lika mycket värda, det sitter inte i en klädstorlek.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
En kropp är en kropp, fett eller inte fett. Så länge kroppen mår bra ska man själv må bra i kroppen! Man borde vara glad att man har en, oavsett hur den ser ut. Det är alltid insidan som räknas och precis som du säger om man är tjock så är man väl för fan inte ful? Tjock eller smal är nått en kropp ser ut, så länge man känner sig fin så är man fin. Du är sån inspiration hjärtat i din vackra unika kropp! <3
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Du har så himla rätt i vartenda litet ord. Man är det man känner sig som, och sålänge kroppen mår bra är den helt fantastisk och fin oavsett hur den ser ut <3 Tack för dina fantastiska ord hjärtat!
nouw.com/linndossing
hilmak
hilmak,
Mitt 14-åriga jag hade behövt ha dig som kompis ♥️ Kroppspositivism är det finaste. Det klart du inte ska dölja din kropp!! Den är ju fantastisk!! 😍 och jag vet inte men ju äldre jag blir desto fina tycker jag det är med bristningar? (så var det aaabsolut inte när jag var yngre, men nu?) Dom är ju så otroligt personliga!! ♥️ Du är så himla fin Linn, på både in- och utsida! KRAM bästa du!!!
nouw.com/hilmak
linndossing
linndossing,
Men åh, din kommentar gick rakt in i hjärtat! Tusen tack för dina fina ord Hilma. Jag HATADE mina bristningar när jag var yngre men nu ääälskar jag dom, varje liten milimeter!! Du är så fin och härlig, glad att ha dig!! Kram finaste! <3
nouw.com/linndossing