LINN DÖSSING

ÅRSRESUMÉ PT. 3

Hej hej hemskt mycket hej. Som alla vet vid det här laget har nouw inte fungerat på ca en vecka och det är anledningen till att det ekat tomt här. Det enda positiva är väl att man inte har kunnat komma in på min blogg så ingen har ju sett att det ekat tomt, ellerhur? Nu verkar det fungera i alla fall så jag tänkte äntligen ge er den sista årsresumén innan vi lämnar 2019 helt bakom oss!

SEPTEMBER - Jag och syster började månaden med att åka till vår nästkusin och hälsa på! Vi var bland annat på kräftskiva och dom andra dagarna mös vi massor, så himla kul! // På vägen hem från nästkusin körde vi självklart inom Ullared! Älskar den jäkla butiken, måste dit snart igen! // I mitten på december var det dags för det alla hade längtat efter, släktsemester i Turkiet! // I slutet på september satte vi en fin bukett hos farfar eftersom det var sex år sen han lämnade oss den 1 oktober.

OKTOBER - En fredagskväll i oktober kom Linnea hem till mig för att äta gott och bada jacuzzi (ja den kan man absolut sakna när man flyttat). Vi hade inte träffats på väldigt länge så det var en behövlig kväll för oss. // Tyvärr var min syster och hennes sambo tvungna att göra av med Leah och detta var sista gången jag träffade henne. Passade på att krama henne rejält. // En morgon där i oktober vaknade jag av att Moa knackade på min dörr, lyckan alltså. Vi hade inte träffats sen i juli så det behövde man verkligen. // Flytten började närma sig så mamma och jag tog en heldag på IKEA för att införskaffa oss det sista. På kvällen här sa det pang för mig och jag fick panikångest som varade i ungefär två veckor, så resten av månaden låg jag nästan bara i sängen.

NOVEMBER - Månaden jag hade längtat efter så himla länge. 1 november var kommet och jag fick äntligen nycklarna till min egen lägenhet, känns fortfarande galet. // Eftersom jag jobbade den helgen som jag fick nycklarna valde vi att flytta helgen efter. Men vi passade på att köra alla småsaker under veckan så vi tog dom stora möblerna när alla kunna hjälpa till! // Första kvällen i lägenheten mös jag, Linnea och Sofie med bubbel, ost, kex och massa gottis. En kväll jag sent kommer glömma, helt fantastisk känsla. // I slutet på november åkte jag till Moa i Oslo för att överraska henne, åh vad roligt det är! Hon anade ingenting och vi lyckades verkligen med överraskningen, så himla kul!

DECEMBER - Månaden startade med ett besök i Köpenhamn med mamma, Sofie, Linnea, mormor och morfar. Så himla mysig dag som jag verkligen hoppas vi kan göra om snart igen <3 // Farmor låg på sjukhuset så pappa kom upp och passade då på att sova hos mig. Vi åt frukostbuffé i stan och det var så himla gott och mysigt! // Precis innan jul var det dags att tatuera sig! // Året slutade ju tyvärr inte så himla bra, ett litet snedsteg och flera månaders rehabilitering, jaja! Så är det när man är klumpig ;)

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Finaste hjärtat! Så himla kul att se hur ditt år, men nu är vi redo för 2020 eller vad säger du? Let's kick it <3 <3 <3
nouw.com/matildaberlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh äntligen verkar det fungera som det ska igen, så himla skönt! Det är så underbart att se hur ditt år har varit finaste du! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Så underbart att få sett tillbaka på ditt år. Nu kör vi 2020 fullt ut. Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
happyM
happyM,
Åh jag tycker det har varit så himla kul att få se delar av året såhär!!! Stor kram hjärtis ❤️❤️
nouw.com/happym
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå härliga & fina flashbacks bilder/minnen 😍
kram
nouw.com/linnealiebig
carroat
carroat,
Så kul med resa och jag älskar med Gekås 😍
nouw.com/carroat
Josäfin,
älskar sånna här inlägg!
jossanamigo.blogg.se
Hilma
Hilma,
Åååh vilket underbart inlägg! Min första tanke, ska jag erkänna, var "MEN HUR VACKER ÄR HON INTE!?" <3<3
Nu kör vi så det ryker under 2020 eller hur vännen!? KRAM!
nouw.com/hilma
Lillymihlte
Lillymihlte,
Alltså dröm - hela du är en dröm! Jag saknar dig!
nouw.com/lillymihlte
itsemma
itsemma,
Känner igen klumpigheten. Trampde fel när jag skulle gå ner från en stege på jobb för snart 7 år sen, kämpar frtf med foten.😅 Hoppas att det blir bättre snart.🥰
nouw.com/itsemma