LINN DÖSSING

ÅRSRESUME 2019 - PT 2

MAJ - Solen började titta fram och jag var väldigt snabb med att vara ute, det är alltid en pirrig känsla när våren kommer och solen visar sig igen, så underbart! // Jag hade fått reda på att jag hade fått jobb och behövde då en bil för att kunna pendla, så fick köpa en lite snabbt eftersom det blev snabba ryck // Jag fyllde 21 år i mitten av maj, firade med min fantastiska familj och fick massa fina presenter, åh! Tacksam <3 // Min syster köpte en valp och jag var helt såld i henne, lilla älskade Leah! Som jag saknar henne.

JUNI - Månaden startade med att jag fick träffa Leah för första gången. Hon var så himla liten och fin åhå, mosters älskade lilla hjärta // Jag och Sofie jobbade på Sweden Rock Festival för första gången, himla roligt att få se allt lite från bakgrunden och också kunna gå in och se alla fantastiska band! // Det var dags för midsommar och den firades hemma hos mamma och Thomas med våra familjekompisar. Vi hade det så trevligt och lugnt, precis som man vill att det ska vara! // Lite innan juni tog slut lämnade jag blod för första gången och det gick så himla bra. Tyvärr så kan jag inte lämna på ett halvår nu eftersom jag tatuerade mig nyligen men direkt när jag får är det dags igen!

JULI - Den 3 juli var det pappas födelsedag så jag, pappa, Sofie och Sarah åkte till bakken och firade dagen sen på kvällen satte sig jag och pappa i folkets park i Malmö för att kolla på fotbolls-VM, tyvärr förlorade damerna men någon dag efter tog dom brons så det blev ett lyckligt slut ändå! // Jag, morfar och massa fler i släkten åkte in till stan för att kolla på när RixFM-festivalen besökte stan! // Jag besökte Moa i Oslo och det var så olidligt varmt, så hela dagarna låg vi i solen eller inne i Moas lägenhet framför fläkten // När jag kom hem från Oslo kom Sofie & Marcus på besök och värmen höll i sig så vi åkte till hundbadet i Åhus och badade massor, så galet mysigt!

AUGUSTI - Jag samlade ihop pengar och kunde äntligen köpa bilen som jag länge hade drömt om, den dagen var verkligen total lycka! // Någon dag efter skrek jag också rakt ut av lycka, jag fick reda på att jag hade fått lägenheten jag tackat ja till!!! En helt magisk känsla som jag hoppas alla får uppleva någon gång // I mitten på augusti fick jag äntligen träffa massa fantastiska vänner som jag lärt känna genom bloggen på @artibus magiska event. Vilken dag det var alltså, älskade vänner vad jag är glad för er! // En helg i augusti åkte jag upp till Stockholm för att träffa några av tjejerna från eventet igen, vi hade verkligen en så mysig helg ihop! Jag hoppas verkligen jag får träffa många av dom snart igen, saknar alla <3

Gott nytt år på er fina läsare! 2020 is about to go down och jag är så jäkla redo! Äntligen, nu kör vi ett nytt decennium och lämnar ett annat bakom oss. Hoppas ni får en fin kväll <3 Puss och kram

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Så mange fine bilder fra året ditt Linn ❤️
nouw.com/arielc
wiilmahansson
wiilmahansson,
Vilket härligt år du har haft det med bil, lägenhet, festival med mera! <33
nouw.com/wiilmahansson
Emmamehrali
Emmamehrali,
Gott nytt år fina!! Så otroligt härliga bilder du bjuder på! 💕
nouw.com/emmamehrali
celinelundqvists
celinelundqvists,
Alltså lägenhet och bil på samma månad, wow!
nouw.com/celinelundqvists
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså vilka fantastiska glimtar du haft under året hjärtat, blir så glad!! Fatta liksom bilen, lägis och att vi fick chansen att ses!! SÅ KUL <3 KRAM och gott nytt år, 2020 ska bli kanon!!
nouw.com/emmaengstrom
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh kom till Stockholm igen älskling!!! <3
nouw.com/lillymihlte