LINN DÖSSING

ÅRSRESUMÉ 2018 DEL 1

Hej på er mina fina! Jag tänkte göra en årsresumé nu när året börja lida mot sitt slut, tycker det är så roligt att läsa om så varför inte göra en egen. Här kommer del 1 så det kommer en del 2 och 3 senare också! Hoppas ni tycker det är kul att läsa om!

Januari började med en avskedsfest för mig eftersom jag skulle vidja mina vyer och flytta till Oslo! Det skedde den 5 januari och jag kan fortfarande inte riktigt greppa att jag bott i Oslo, känns galet men samtidigt så häftigt!

Resterande dagar av denna månad spenderade vi till att söka jobb, skaffa nya vänner, utforska Oslo och fick också lite besök av min familj. Denna månaden var livet så bra och det kändes som det började falla på plats och jag kände mig hemma i Oslo, det kändes som ett roligt och rätt i tiden - äventyr.

Februari började med att jag överraskade syster med en helg hemma, vi festade och mös massor. Jag var hemma fredag-måndag så passade såklart på att mysa massor med mamma i jacuzzin också! Jag träffade Maja ofta och hon var min valentine på alla hjärtans dag, är så tacksam över att jag hade henne i Oslo, min räddare i nöden! Jag fick nytt jobb och trivdes inte, hade panikångest dag ut och dag in och då fick jag ett så fint sms av mamma, kan kolla tillbaka på det ibland och vara så lycklig över att dem flesta ångestdagarna är över, nu mår jag bra.

I slutet på månaden kom pappa och hälsade på mig när jag var hemma med ångest varje dag, så skönt att komma ut och komma på andra tankar. Vi utforskade Oslo ännu mer och var då uppe på Holmenkollen, herregud vad fint det är! Hade gärna åkt tillbaka nu i vinter, Oslo är som finast på vintern med all snö.

Jag hängde mycket med Maja och vi gick på bio och såg Utøya 22 juli som nyss hade släppts då. Den var så hemsk men också så lärorik, viktig film som alla borde se! Jag och Moa var på brunch hos Johanna och efter det hade jag matkoma kan jag säga, herregud vad mycket gott vi hade.

I slutet på månaden kom syster på besök i några dagar och då njöt jag! Mina favoritpersoner, favoritstaden och solen, det var underbart, blir lite pirrig i magen av att tänka tillbaka på det. Så himla mysigt verkligen. Efter det åkte jag med Sofie hem utan att någon visste om det, fick överraska både mamma och pappa så det var underbart!

Jag mös massor med mamma innan jag åkte hem och fortsatte mysa med Maja, man kan ju inte klaga på sin underbara omkrets, är så tacksam för alla i min närhet alltså. Det var dags för den första måltiden på uteserveringen och som vi njöt, så fantastiskt! I slutet på april kom mamma, Thomas, mormor & morfar på besök och så underbart vi hade det, vi var på Holmenkollen, åkte ut och hade picknick på en ö, besökte minnescentret för Utøya och mös massor.

​Innan mamma och dem åkte hem igen flyttade vi till ett nytt kollektiv, men det varade ju inte så länge eftersom jag flyttade tillbaka till Kristianstad i början av Juni, mer om det i nästa resumé! 

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Så många fina människor du har i ditt liv! 😍
nouw.com/carroat
linndossing
linndossing,
Ja det har jag verkligen, är så tacksam över det! <3
nouw.com/linndossing
sarah ,
aaaa är jättr fin skal
www.klarahs.blogg.se