LINN DÖSSING

ÅRSRESUMÉ 2018 - DEL 3

September bjöd på det viktigaste i år vilket självklart var valet! Jag följde (följer eftersom vi fortfarande inte har någon regering haha..) det slaviskt och tycker det är något alla borde lägga energi på då det påverkar allas liv, ta lite ansvar och läs på om du inte känner dig påläst är min åsikt! Jag och syster var också på inflyttningsfest hos Sarah och hennes kille i Trelleborg, alltid trevligt med festligheter!

Jag fick något spontant ryck och klippte av mig håret samt klippte lugg, vilket jag tyvärr ångrar nu.. Jag trivdes jättebra i det och tycker jag är fin i det, men det är så påfrestande att klippa luggen en gång varannan vecka (ja den växer så fort) och sen saknade jag min gardinlugg faktiskt, men den är på väg tillbaka!

I början på oktober hade jag min första sittning och det var så jäkla roligt! Man kände sig mer som en i "klubben" (studentlivet) och fick nya fina vänner! Jag sov ofta hos min syster och då passade vi på att träna massor tillsammans, måste ta tag i det igen, gud så mycket bättre jag mår av att träna regelbundet!

Jag flög upp till Maja i Skellefteå en helg och hälsade på henne, så himla fin helg. Vi snackade och mös massor, tog igen den tiden vi missat såklart! Får hoppas vi kan få ihop en träff snart igen, saknar ju henne hela tiden. Resterande del av oktober skrev jag en hemtenta och därav gick all tid till det!

Ännu en sittning höll hus och såklart var vi där! Under november umgicks jag så himla mycket med dem underbara tjejerna i min klass, så mycket roligt vi hittade på! Efter denna sittningen sov jag hos Ellen och det måste vi få ihop snart igen, det är ju så mysigt med sleepovers!

Det vankades 25-årsfest och då kom Moa och överraskade mig, så himla roligt och oväntat! Blev så glad att jag började gråta haha.. En dag i slutet på november tog jag, Sarah och Emelie en spontanare till Gekås för att inhandla lite julklappar och bra-att-ha saker, man hittar alltid massa man egentligen inte behöver men det är ju lite det som är charmen med Gekås!

Min favoritmånad började med att sätta på två nya tatueringar på kroppen! Är så nöjd och glad över båda och dem betyder så mycket för mig, tatueringar är verkligen en last jag har! Hade kunnat göra hur många som helst om jag hade råd haha! Jag har spenderat mycket tid hos syster i julmyset, finns inget bättre.

Jag har gjort allt i min makt för att spä på julkänslan om det ens går haha! Vi var på Vellingeblomman och kollade på deras fantastiska julmarknad! December har varit en hektisk månad inom skolan men nu är det äntligen över, nu ska jag njuta av dem få dagarna som är kvar på året!

Hoppas ni har uppskattat dessa inläggen och att ni får ett fantastiskt fint 2019, det förtjänar ni allihopa<3

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Tänk vad mycket du har hunnit med 😍 Helgalet att det ännu inte bildats någon regering på det (!!!), vad händer ens? 🙈 Åh,
dina nyinskaffade tatueringar sen, den med ”storasyster”, så fantastiskt fin ❤️
nouw.com/janielindahl
linndossing
linndossing,
Ja helt fantastiskt! Sjukt det där med regeringen haha.. Galet! Men tack, så glad jag blir! Massa kramar <33
nouw.com/linndossing
Hilma
Hilma,
Så himla roligt att läsa! Dom nya tatueringarna är grymt fina <3
nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Så glad jag blir! Tack snälla <3
nouw.com/linndossing
elinelmersson
elinelmersson,
Alltså så himla fin!! Hoppas du får ett underbart 2019 för det är du så värd!! Du är guld vännen <3 KRAM
nouw.com/elinelmersson
linndossing
linndossing,
Fina vännen! Jag önskar verkligen dig detsamma, du är värd det bästa! Massa kramar <3
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åhh så kul att läsa, så härligt för dig att sedan kunna kolla tillbaka på det här också!! Älskar dina tatueringar, sååååå underbara <3
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Det är så roligt att kolla tillbaka på! Tack snälla, blir ju så glad! Kram kram <3
nouw.com/linndossing
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Dessa inläggen är såååå FINA och roliga att läsa,tack tack och kram
nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Men du gör mig så lycklig! Snälla fina du <3
nouw.com/linndossing