LINN DÖSSING

ÅRSRESUMÉ 2018 - DEL 2

När maj startade kom också solen, så vi passade såklart på att ta vara på den så mycket som möjligt! Vi samlade ihop ett gäng och åkte ut till en ö för att grilla, äta gott och dricka lite mumsigt, denna kvällen är en sån kväll man kommer bära med sig livet ut, så fantastiskt!

I mitten på maj fyllde lilla jag 20 år och det firades såklart med en brakfest! Bjöd hem mina finaste vänner och hade en så himla rolig kväll! Dagen efter var det dags att fira det fina landet jag bodde i, älskade Norge. Vi hade picknick i stadsparken, gick rundor i stan, åt god middag och njöt av varandras sällskap, helt fantastiskt.

Juni började med att jag hämtade hem alla saker från Oslo och flyttade hem till mitt flickrum i lilla Kristianstad igen. Om ni undrar varför jag flyttade hem kan ni läsa inlägget "Nu är äventyret över" . Passade självklart på att mysa med Moa och Johanna till tusen eftersom dom inte skulle vara i närheten längre, saknar dom hela tiden :(

Jag hann bara hem och packa upp innan jag skulle åka vidare till vår husvagn för att befinna mig på Sweden Rock, en av livets roligaste helger måste jag säga! Veckan efter började jag jobba och spenderade därför den största vakna tiden till att jobba!

Vi åkte till Berlin 1-4 juli för att fira pappas 50-årsdag. Vi hade sån tur att Sverige spelade åttondelsfinal i Vm (och dessutom vann matchen) på pappas födelsedag så planerna var väldigt lätta den dagen! Berlin var så fint och vi alla blev kära i staden så vi har faktiskt börjat kolla resa för nästa sommar, för självklart vill vi tillbaka!

När jag inte jobbade passade jag självklart på att mysa med hundarna vi var hundvakt till, så himla lyxigt att va vakt till två hundar samtidigt! Jag spenderade mina få lediga helger antingen i husvagnen eller nere hos syster, värmen var ju olidlig så bada var ju bara ett faktum, gjorde det så fort jag fick tillfälle!

Som jag skrev så tog jag varje chans jag fick till att bada. Så mina lediga dagar spenderades ofta på stranden i Åhus! Så himla lyxigt att vi har havet så nära, guldvärt när det är sån rekordvärme som det var i somras, helt galet varmt ju!

Vi bjöd hem till kräftskiva hos oss och vi hade så ofantligt roligt. Mina favoritpersoner närvarade, vi åt gott och skrattade så vi fick ont i magen, en sån kväll man sent kommer glömma! I mitten på augusti fick jag reda på att jag var antagen till kursen jag läst i höst så då var jag såklart extra lycklig, så resterande av månaden gick åt att förbereda för det. Dock fick jag lunginflammation i mitten på månaden så hittade tyvärr inte på så mycket mer!

Dessa inlägg är så himla roliga att göra verkligen, att kolla tillbaka och uppskatta året som gått!

Gillar

Kommentarer

Louiseelinore
Louiseelinore,
Vilka härliga minnen! 😃 <3
nouw.com/louiseelinore
linndossing
linndossing,
Visst är det!! <3
nouw.com/linndossing
janielindahl
janielindahl,
Åhmen, det här fick en ju att längta som tusan tillbaka till sommaren. Så fint med en tillbakablick på livet så här! Och grattis, grattis till drömutbildningen ❤️❤️
nouw.com/janielindahl
linndossing
linndossing,
Ja man saknar den allt även om värmen va olidlig haha. Tack snälla du! Så glad jag blir <3
nouw.com/linndossing
Yasmine,
Vad kul att få läsa om din sommar som ser ut att ha varit hur bra som helst 😃 Kram
www.yasmissy.blogg.se
linndossing
linndossing,
Den var helt fantastisk! Kramar<3
nouw.com/linndossing
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh jag vill verkligen åka till Berlin någon gång i framtiden!
nouw.com/celinelundqvists
linndossing
linndossing,
Gör det, där är så fint! <3
nouw.com/linndossing
Beatrice Jakobsson,
Vad roligt att kolla tillbaka på vad man gjort under året! 😊
beattriicee.se
linndossing
linndossing,
Det är verkligen en upplevelse i sig! 😊
nouw.com/linndossing
artibus
artibus,
Fantastiskt bra inlägg! 😍 kul att kolla tillbaka på!
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Tack snälla fina! Det är så fantastiskt kul <3
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Så himla fantastiskt inlägg fining!! ÄLSKAR hur glad du ser ut på alla bilder <33
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Men så glad jag blir finaste vännen!! <3
nouw.com/linndossing