LINN DÖSSING

ÅRRESUME 2019 PT. 1

JANUARI - Jag startade året med influensa som höll i sig en vecka in på 2019 sen var jag äntligen frisk, under den perioden tittade jag väldigt mycket på fotboll // Jag körde ett sista race på min kurs på universitet, sista tentan skulle in! // När tentan var inlämnad var det dags för semester så jag tog mitt pick & pack och åkte och hälsade Linn en helg // I slutet på januari kom Moa hem så vi passade på att ta en lunch med min kusin sen var vi ute på kvällen!

FEBRUARI - Jag var mycket hemma hos Sofie och Marcus eftersom jag hade valt att hoppa av min kurs på universitet och var arbetslös // Vi kollade på när min kusin spelade hockey och jag mös maaaassor med morfar! // Sofie & Marcus var hos oss en helg och efter det stannade Totte hos mig några dagar eftersom jag ändå bara gick hemma. // Jag var återigen nere hos syster och vi var ute i skogen igen, himla mysigt!

MARS - Jag började bli mer och mer bekväm i min kropp och vågade för första gången visa upp den, stort steg! // Jag hälsade på Moa i Oslo, hade inte varit där sen jag flyttade hem i Juni 2018 så det var skönt att komma tillbaka! // Eftersom jag gick hemma så började jag ta tag i träningen igen och älskade det, så himla skönt! // En kväll i slutet av mars gick jag och några släktingar på bio, tyvärr sög filmen verkligen men det var mysigt i alla fall!!

APRIL - Jag hade mycket ångest i perioder eftersom detta var tredje månaden jag gick hemma arbetslös, kände mig värdelös och som att jag aldrig skulle få ett jobb, men titta var jag är idag! Med ett jobb jag älskar. Så jag och mamma köpte med mat, satte oss vid vattnet och bara pratade, välbehövligt // Jag var återigen hos syster och hjälpte henne att städa balkongen inför våren, på kvällen kom pappa över på tacos // Jag gjorde mig fin för att gå ut och äta med ett gammalt kompisgäng, vi hade inte träffats på 3 år så det var verkligen så himla roligt! // Jag fortsatte att ha träning som min största hobby och spenderade många timmar av livet på gymmet!

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Vilka OTROLIGA framsteg du har gjort vännen! Jag är SÅ sjukt stolt över dig att du vågar visa upp din kropp, önska jag vore mer som dig där! Jag blir så glad att höra från att gå arbetslös och må jätte dåligt till att du jobbar nu med ett arbete du älskar <3 KRAMIS
nouw.com/emmamehrali
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Du är verkligen helt fantastisk och en sån stor förebild för många människor! Du ska verkligen vara så stolt vännen min. < 3 Vill även önska dig Gott nytt år, hoppas du får ett fantastiskt nyår hjärtat. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Så underbart inlägg och wow så mycket du hunnit med ❤️ Stor kram och gott nytt år finaste Linn ❤️
nouw.com/happym