LINN DÖSSING

ÄR JAG VEGETARIAN?

// Pictures from Pinterest //

Snart går vi in i ett nytt år och jag är ingen person som har nyårslöften för jag vet att det inte funkar för mig att sätta stora krav på mig själv, så därför sätter jag istället små mål som jag kan öka under årets gång! Jag tänkte visa er mina mål inför 2019 och ge en liten förklaring på varför jag valt just dem!

Bli lakto-ovo-vegetarian - Jag har under 2018 ätit mestadels vegetariskt men helt ärligt varit för lat för att bli det helt. Så under årsskiftet ska detta ändras och det har det redan gjort, jag har ätit helt vegetariskt i en vecka och åt ett vegetariskt julbord, men det är ett mål under 2019 att klara det, och ärligt tror jag inte det kommer bli några problem alls, jag är så taggad på detta! Jag äter dock mejeriprodukter och ägg, vilket gör att jag är lakto-ovo-vegetarian men jag kommer skriva vegetarian på bloggen pga mycket lättare, så ni alla är med på det!

Ut och gå minst 2 gånger i veckan - Jag har varit så slarvig med detta under 2018 och det är något jag verkligen mår bra av, därför vill jag komma igång med det igen! Jag har en träningskompis både i Kristianstad och Svedala och därför har jag egentligen ingen anledning att inte komma igång igen. Jag vet att jag mår bra av det och det är det viktigaste för mig. Jag kommer under årets gång öka antalet dagar men om jag börjar med "ut och gå varje dag" kommer jag inte ens göra det, så därför börjar jag med 2 gånger i veckan!

✘ Inte äta/dricka något onyttigt i veckorna (utom Pepsi Max) - Detta är något jag mår så dåligt av men inte orkar ta tag i, det är så lätt att köpa allt man är sugen på och bara kränga, men jag mår så mycket bättre när jag bara äter onyttiga saker en gång i veckan, så detta måste förbättras. Min töntiga parantes är för att jag är beroende av Pepsi Max och är inte riktigt redo för att sluta med det också, kanske senare i år men jag får ta det lugnt, kan inte förbjuda allt direkt för då kommer jag skita i allt, känner mig själv för bra haha..

Hjälpa mamma mer hemma - I med att jag blivit vegetarian och min familj inte är det betyder det att det kommer behöva lagas två maträtter (inte alltid men ofta) och då behöver jag självklart hjälpa mamma mer, eftersom det är mitt eget beslut. Men också överlag, mamma kämpar på med allt här hemma och jag hade kunnat hjälpa till mer, det ska jag bli bättre på!

Skriva budget och dra ner på konsumtionen - Jag är så duktig på att konsumera. "Äsch, 20kr är ju inte så mycket" men många bäckar små som man brukar säga. När jag pendlar mycket blir det ofta att man köper frukost/lunch ute och då går det ofantligt mycket pengar, så jag tänkte börja skriva budget. Eller iallafall börja skriva ner allt jag köper så jag verkligen ser hur mycket onödigt det är, då blir det nog lättare att dra ner på det, jag får försöka iallafall!

Köpa mat ute max en gång i veckan - Som student blir det ofta några luncher i veckan eftersom jag inte alltid har matlåda med mig, men det måste jag bli bättre på. Det är enkelt att göra en matlåda och bara ta med den, mycket billigare och mycket bättre! Eftersom jag ska fortsätta plugga nästa år måste jag förbättra detta. Det är inte alltid lätt eftersom jag bor i en resväska ungefär haha, men jag ska försöka!

Endast bry mig om folk som bryr sig genuint om mig - Det finns många människor man egentligen borde slänga i sjön, dem tar energi och man får aldrig något tillbaka. Dock är jag alldeles för snäll och vill alla människor väl, men jag måste börja tänka på mig själv mer, det är mitt största mål under 2019, för jag är den viktigaste människan i mitt liv.

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Så kloka mål! Hoppar på dom haha <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Gör det vännen! Massa kramar tillbaka <3
nouw.com/linndossing
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Bra och vettiga mål:) kram till Dig<3
nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Så glad du gör mig! Tack snälla, massa kramar <3
nouw.com/linndossing
sofieevelina
sofieevelina,
Oj så många löften! Lycka till!! 😃
nouw.com/sofieevelina
linndossing
linndossing,
Mål, inte löften 😉 Men tack snälla! <3
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Tycker verkligen du har superbra mål vännen, lycka till med allihop! <3 Kramar
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Tack älskade Johanna! Blir så glad. Massa kramar <3
nouw.com/linndossing
celinelundqvists
celinelundqvists,
Superbra tips! Särskilt det där med att hjälpa till hemma! Lycka till med allt!
nouw.com/celinelundqvists
linndossing
linndossing,
Tack snälla! Ja det borde man göra mer. Tack Celine <3
nouw.com/linndossing
carroat
carroat,
Hoppas du haft en härlig lördag! 😍
nouw.com/carroat
linndossing
linndossing,
Tyvärr inte, men snart är jag tillbaka på banan! Hoppas du har en fin kväll <3
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Såå himla bra och viktiga mål! Det där med att gå ut och gå 2 gånger i veckan skulle jag verkligen också behöva ta tag i. Det är ju bland det bästa som finns när man kommer sig för <3
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Tack snälla fina! Ja det är ju så skönt och så viktigt! Vi kämpar ihop, massa kramar! <3
nouw.com/linndossing
linneassofie
linneassofie,
Låter som väldigt bra och fina mål att ha <3 Tror på dig! Kramis
nouw.com/linneassofie
linndossing
linndossing,
Så glad jag blir! Tror på dig också alla dagar i veckan! Kramar <3
nouw.com/linndossing
Frida,
Riktigt bra lista! Jag ska också försöka att inte äta en massa onyttigt så ofta som jag gör. Älskar sötsaker så äter det var och varannan dag. Men jag mår också så otroligt mycket bättre när jag inte gör det.
Jag brukar försöka hitta recept på nyttiga "sötsaker" eller köpa frukter (mango är en favorit) och mörk choklad. Tycker det brukar hjälpa rätt mkt.
fridachristina.com
linndossing
linndossing,
Ja men samma här! Jag vet ju att jag mår så mycket bättre av det! Man får hitta ersättning till man klarar sig utan, det där med frukt och mörk choklad är ju så smart! Massa kramar <3
nouw.com/linndossing
Ajli,
GUD så bra nyårsmål, jag skulle vilja haka på nästan alla 😃 😃
ajlimuller.blogg.se
linndossing
linndossing,
Men så glad jag blir! Tack snälla, haka på! Vi fixar det tillsammans <3
nouw.com/linndossing