LINN DÖSSING

APRIL GENOM ÅREN

Såg att några gjort ett inlägg där de kollade tillbaka på denna månaden från föregående år och självklart hakar jag på den trenden! Älskar att kolla tillbaka så tänkte att ni får hänga med på vad som hände i April 2017 och 2018!

Jag och syster var och shoppade på emporia. Ser ni att jag hade tandsmycke förut? Saknar det så mycket men det trillade av 2 gånger på ett år och kände inte för att betala 500kr varje gång för att sätta in nytt, så fick slopa den idén!

Sarah hade varit utomlands i 2 månader och vi hade nog inte träffats på nästan 4 månader, så vi drog till med en riktig myskväll! Jag älskar verkligen frukt doppat i choklad, så underskattat!

Jag hade beställt nya skor, insåg nu att det är 2 år sen och jag började typ använda de i höstas?! De hängde tydligen inte med till Norge, men nu är de välanvända i alla fall, ser så ut i alla fall ;) Borde verkligen ta och tvätta de, men jag är väl en av de få som tycker de är lite snyggare när de är lite skitiga, gillar det!

Jag hade köpt ny mobil och behövde därför ett nytt skal. Detta designade jag på CaseApp och jag blev verkligen så nöjd med det, dels älskar jag texten men blev också nöjd över att jag la till blommorna runt, så fint! Dock är det tråkigt att CaseApps skal typ är för små för mobilen så de spricker alltid någonstans, jättetråkigt!

Jag och Maja lyxade till det en morgon, om det är något jag saknar med vårt grannskap så är det ju absolut våra frukostar och myskvällar! Det är vi grymma på.

En dag stod thaivagnen utanför vår lägenhet och jag & Moa var absolut inte sena på att springa dit. Det var så fint väder så vi passade på att sitta ute och äta den också, ett fint minne! Saknar den perfekta värmen som var då.

Den bilden jag använder ca överallt är faktiskt tagen för snart ett år sen! Jag älskar den så himla mycket, framförallt dörren! Tänkte ta nya bilder när jag var i Oslo sist men till min besvikelse hade de bytt dörr, så den var full med fönster + var vit. Blev lagom besviken.

Jag och Maja hade uteserveringspremiär! Det blev ganska kallt på kvällen så vi bad om två filtar var så vi kunde sitta kvar en bra stund och snacka, det gick ingen nöd på oss. Om vädret ska fortsätta som det gör nu kommer jag absolut inte ha uteserveringspremiär i april tyvärr.. Längtar så mycket!

Jag avslutade april 2018 på det bästa sättet: fick besök! Mamma, Thomas, mormor och morfar kom över helgen och det är en av de bästa helgerna i mitt liv. Vi utforskade Oslo, jag visade de allt jag lärt mig om staden på de månaderna jag bott där och självklart åt vi massa gott. Det är en sak jag saknar med att bo långt iväg, längtan efter att få besök! Pirret i magen man hade när man var på väg till centralen för att möta upp alla, fantastiskt!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Fullkomligt ÄLSKAR sånna här inlägg! Så tack hjärtat för att du delar med dig <33
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Men åh så fin du är! Det ska jag absolut fortsätta med då <3
nouw.com/linndossing
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Åh vilket härligt inlägg! Älsar såna! Jag har oxå tandsmycke men fick nog det när jag var 9-10 år och det sitter fortfarande som berget och jag är nu 24 haha. Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
linndossing
linndossing,
Åh så roligt att höra! Men samma med min syster, hon har haft det i 10 år nu?! Fattar inte varför mitt inte funka 😭 Kram
nouw.com/linndossing