LINN DÖSSING

APPRECIATION POST

Jag har tre personer som jag ser som mina bästa vänner utöver min syster och övriga familj. Jag ville bara göra ett inlägg för att visa uppskattning till dessa tre fantastiska människor, som jag älskar till döden.

Min älskade Moa, min före detta sambo. Vi har känt varandra sen barnsben men inte umgåtts bara vi två förrän på senare år. Vi började umgås hösten 2017, jag började prata om att flytta till Oslo och Moa blev sugen på att hänga med. Sagt och gjort flyttade vi tillsammans och efter det har vi varit oskiljaktiga.
Moa är en person som ser ALLT, man behöver inte nämna något utan Moa bara ser på en hur man mår och vad man behöver just i den sekunden. Moa är den som ger en dom där superlånga och underbara kramarna så hela kroppen bara känns lugn. Jag vet inte vad jag skulle göra utan Moa vid min sida, det gör så ont att bo 60 min ifrån mitt hjärta. Framförallt nu i Corona när man inte får hälsa på varandra. Åh vad jag saknar dig älskade människa!

Sarah min Sarah. Tänk att vi fann varandra, vill gärna tacka Ulrik Munther och instagram för denna vännen. Vi har hängt ihop sen 2013 och jag är så glad över det. Vi började vår vänskap med att bråka men efter det har det varit vi. Sarah är den som alltid funnits där, oavsett hur ofta vi pratat eller inte så är vår vänskap bara så himla självklar. Sarah är en av dom jag gjort dom finaste och roligaste resorna ihop med. 2016 fick vi för oss att boka en resa till Turkiet och det är fortfarande den bästa resan jag varit med om. Vi hittade ett skitbra pris och när vi kom dit var det ett guldhotell som låg PÅ stranden och hela veckan bara njöt vi. Solade, badade, festade och hade sjukt kul. Så fort man får resa igen ska vi göra om detta. En resa bara vi två. Jag är så tacksam för dig Sarah, om du bara visste.

Linnea, tänka sig att ens själsfrände kunde bo så nära. Även här vill jag tacka Ulrik Munther, tänka sig att en följknapp på instagram och några meddelande på DM gjorde att vi fann varandra. Två veckor senare sov vi över första gången och sen dess har vi umgås ofta. Vi valde till och med samma linje på gymnasiet utan att veta om det vilket gjorde oss ännu närmre. Linnea är jag fast i en annan kropp, vi är samma. Hon förstår precis allt och är en del av familjen. Hela min familj älskar Linnea och är så glad att jag har just henne som min vän. Att umgås med Linnea är så skönt för man kan ligga i varsin hörna av soffan och vara tysta, men ändå känna värmen från umgänget. Så tacksam över våra 8 år tillsammans och många fler ska det bli.

Gillar

Kommentarer

alexandrastrom
alexandrastrom,

Vilken fint inlägg och fantastiska människor du har i din omgivning, var rädd om dom: såna växer inte på träd <3

nouw.com/alexandrastrom
aliceemericsson
aliceemericsson,

Åh, wow, vilket fint inlägg! <3

nouw.com/aliceemericsson
happyM
happyM,

Åhhh vilket otroligt fint inlägg ❤️❤️ Kram

nouw.com/happym
linneahedberg
linneahedberg,

Men vilket fantastiskt och fint inlägg <3 Du är så fin Linn, stor kram <3

nouw.com/linneahedberg
Hilma
Hilma,
Gud vilket fint inlägg vännen! Hoppas så att vi kan ses snart, det vore fantastiskt att få träffa dig <3
nouw.com/hilma
linneassofie
linneassofie,

Åh vilka fina vänskaper du verkar ha hjärtat! Så himla fint inlägg att ta del av <3 Massa kramar!

nouw.com/linneassofie
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh alltså åh! gud vilket fint inlägg med en sån massa kärlek! Du har verkligen ett sånt enormt stort hjärta älskade du! Vänskap är bland det finaste vi har här i världen. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Linnéa,

Så fint inlägg ❤️

nouw.com/linnealiebig
carroat
carroat,

Åh vänskap är så fint! Så fint inlägg! 🥰

nouw.com/carroat
corneliaeri
corneliaeri,

Så fint!! <3 Viktigt att uppskatta de man har nära 🥰

nouw.com/corneliaeri