LINN DÖSSING

ÄNTLIGEN ÄR JANUARI ÖVER

Månadens färg: Måste nog säga svart där, tråkig som jag är. Men när det är kallt och vinter brukar jag föredra att använda svart för att sedan välkomna in våren med mycket ljusare färger! Mina färger går efter vädrets ljus haha!

Månadens dryck: Pepsi max som alltid, känns som att denna punkten aldrig kommer ändras haha. Har dock druckit lite mer energidricka än vanligt denna månaden för att försöka hålla mig vaken.. (det hjälpte inte hahaha)

Månadens favorithändelser: Måste ju va förra helgen när Moa var hemma. För mig som var van vid att träffa henne minst 5 gånger i veckan tycker fortfarande att det är tufft att träffas en gång i månaden, om ens det..

Månadens accessoar: Mössa!! Och mina små fingervantar. Man inser inte hur mycket det hjälper förrän man tar på det faktiskt, och all värme har ju varit välkommen denna månaden.

Månadens favoritpodd: Livet på läktaren like always. Det är den enda podden jag följer och lyssnar på varje vecka, har tröttnat lite på poddar så därför är det skönt att endast följa en just nu.

Månadens bästa inköp: Min nya silvriga kavaj, kan inte släppa vilket kap det var!!

Månadens upptäckt: Hur trött jag faktiskt är på att pendla, vilket har fått mig att tänka om i mina studieplaner.. Tänker att jag väntar att berätta tills jag är helt hundra!

Månadens projekt: Försöka få in i allt vi läser i huvudet. Det är så galet mycket nu i början och det är så svårt, men antar att jag kommer in i det snart!

Månadens träningsövning: Har varit helt usel på att träna denna månaden så får säga ingen på denna punkten tyvärr.

Månadens bästa beslut: Att jag tog ett beslut angående min framtid och sommar, tänker att jag väntar att berätta tills allt är klart! Vill inte skriva ut något som kanske inte händer sen!

Månadens längtan: Men som alla andra skrivit på denna punkten; våren såklart!!! Avskyr februari och mars (framförallt mars) så därför längtar jag självklart tills april kommer och våren börjar blomma!

Månadens detalj: Min nya kavaj måste jag säga här också! Är helt kär i den och kommer aldrig kunna släppa att det kostade 45kr!

Månadens bästa blogginlägg: Mitt inlägg om alla mina tatueringar! Så roligt att få visa er och berätta bakgrunden till alla. Det var riktigt uppskattat också så det är ju extra kul. Det inlägget hittar ni här .

Månadens uppfyllda mål: Att testa på att vara vegetarian, när jag satte upp målet sa jag att jag skulle testa en månad och låta kroppen visa hur den mådde. Både jag och kroppen mår bättre (när jag väl insåg vad man behövde äta för att få i sig allt) så just nu skulle jag aldrig kunna äta en köttbit igen, blir bara äcklad av tanken så jag kommer absolut fortsätta som vegetarian!

Tack för lånet av lista fina @Emmaengstrom

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
roligt inlägg <33
nouw.com/erikssontowa
linndossing
linndossing,
Tack fina!! <3
nouw.com/linndossing
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Härlig läsning👌🏼 Ska bli spännande och läsa vad det kan bli,när du är 100. Ha en fin dag,kram
nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Ja, får hoppas det går vägen för mig! Ha en fin kväll. Kramar <3
nouw.com/linndossing
elinelmersson
elinelmersson,
Åh vilken härlig månad!! Du är helt underbar <3
nouw.com/elinelmersson
linndossing
linndossing,
Fina vännen! Du är också underbar! Massa kramar <3
nouw.com/linndossing
Therese,
linndossing
linndossing,
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, himla härlig lista ju! Avskyr också februari och mars, skulle gärna hoppa över dessa månader. Tusen tack för poddtips även, ska kika in! 💖
nouw.com/joywesterberg
linndossing
linndossing,
Ja usch, längtar till april börjar! Åh så roligt. Synd bara att de berättade igår att de tar en paus på obestämd tid😭 men den är grym ändå! Kram 💖
nouw.com/linndossing
evelinarou
evelinarou,
Vilken härlig lista! 😃 <3
nouw.com/evelinarou
linndossing
linndossing,
Tack vännen!
nouw.com/linndossing
Mathilda,
Åh älskar också pepsi max! haha<3 Kram finis
www.devote.se/mathilba
linndossing
linndossing,
Bästa som finns ju! Kram
nouw.com/linndossing
carroat
carroat,
Så gullig du är! Hoppas du haft en härlig måndag! 😍
nouw.com/carroat
linndossing
linndossing,
Men finis! Detsamma ❤️
nouw.com/linndossing
sofieevelina
sofieevelina,
SÅ mysigt inlägg! 😃
nouw.com/sofieevelina
linndossing
linndossing,
Tack snälla 😍
nouw.com/linndossing
malinkirstine
malinkirstine,
Saknar dig så mycket <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Saknar dig❤️
nouw.com/linndossing