LINN DÖSSING

ÄNNU MER LÄR KÄNNA MIG

Lista lånad från fantastiska @matildaberlin

1. Vem är din närmaste vän? Vad gör denne extra viktiga för dig?
Inget tvek på denna frågan, det är så klart Moa som är min närmaste vän, vi är liksom en person. Det går knappt förklara vår relation och vad hon gör som är extra viktigt för mig, för hon gör allt. Det hon gör som värmer extra i mitt hjärta är att hon lyssnar till 100%, det kan vara otroligt små saker som jag bara nämnt i förbifarten som hon snappat upp och kommer ihåg, sånt betyder väldigt mycket för mig. Och att hon älskar mig för precis den jag är och peppar mig alltid. Kommer aldrig låta henne lämna mig hehe, you're stuck with me.

2. Om du visste att du inom ett år skulle dö plötsligt. Skulle du ändra något i ditt liv nu? Varför?
Jag önskar jag sagt "sluta jobba, resa jorden runt" men om jag slutar jobba finns det ingen chans att jag kan resa jorden runt haha. Det är inte mycket jag skulle ändra men jag skulle ju slutat plugga, umgåtts med nära och kära ännu mer än vad jag gör nu. Och vara tacksam och ta vara på exakt varje minut.

3. När känner du dig blyg?
I en grupp där alla andra känner varandra utom jag gör mig väldigt blyg och det tycker jag är otroligt jobbigt. Att stå och ha redovisning inför en hel klass också, då känner jag mig otroligt blyg.

4. Har du någonsin blivit sviken?
Ja det har jag. Det är faktiskt en av få saker jag aldrig kommer skriva om på bloggen eller berätta för någon som inte står mig nära, tyvärr. Men ja det känner jag verkligen att jag har.

5. Vad är det värsta som skulle kunna hända dig?
Självklart att någon av mina nära och kära går bort eller blir illa däran.

6. Vad hoppas du att andra ska komma ihåg dig för?
Utan att låta för självgod hoppas jag att folk kommer ihåg mig för att vara omtänksam och bryr mig om alla i min närhet.

7. Tror du att andra ser dig som en bra lyssnare?
Ja det tror jag absolut eftersom jag har fått höra det av dom flesta av mina vänner. Det är en av dom finaste komplimangerna man kan få enligt mig!

8. Vilka är de sämsta egenskaperna du fått från dina föräldrar?
Från mamma är det att börja gråta när jag blir irriterad, arg eller saker inte går som jag vill. Vet att det hänt många gånger att mamma gått in på sitt rum och börjat gråta för att allt bara går fel och där känner jag igen mig så väl för jag är exakt likadan. Lite jobbigt när man är arg på någon och folk tror man är ledsen. Men aja!
Från pappa är det min impulsiva del. Om jag kommer på något vill jag göra det NU, köpa det NU, boka det NU. Jag kan inte vänta och tänka efter lite längre (det blir bra många gånger men ångrar mig också minst lika många gånger haha). Både jag, pappa och syster är likadan haha.

9. Berätta om en lärare du haft i livet som inte är kopplad till utbildning.
Mormor och morfar. Dom lär mig så mycket varje dag och även om dom snart är 70+ lever dom livet och tar det som det kommer, exakt som jag vill göra i den åldern! Dom är otroligt kärleksfulla och har lärt mig hur viktigt det är med familj och vänner. När jag är med mormor och morfar känner jag mig extra uppskattad.

10. Vad har du svårast att acceptera hos dig själv?
Att det inte går att göra allt man vill exakt samtidigt. Jag kan inte bo i Stockholm/Göteborg/Oslo samtidigt som jag måste bo nära min familj, samtidigt som jag inte vill lämna mitt jobb. Man får prioritera och vem vet, en dag kanske jag testar bo någon annan stans med just nu måste jag dra ner pressen på mig själv, det har jag svårt att acceptera.

11. Om en kristallkula kunde spå sanningen om dig själv, ditt liv, din framtid eller något annat - vad skulle du vilja veta?
Jag hade faktiskt inte velat veta något för det hade påverkat mig omänskligt mycket. Jag hade gått och tänkt på det varje dag och det hade spelat in i varje beslut jag tagit i livet. Även om jag ibland bara vill veta allt livet har att erbjuda för att slippa oroa mig är det ändå en spänning som jag inte vill ska försvinna.

12. Vad har du störst risk att bli beroende av?
Socker. Är dock redan beroende av det men känns som det enda faktiskt.

13. Vad hoppas du mest på?
Att alla mina nära och kära får leva ett långt och lyckligt liv med mycket kärlek. Och jag då såklart. Jag hoppas också på att kunna få barn en vacker dag om jag känner för att jag vill det.

14. Hur bra är du på att ta emot kritik?
Beror på vad för kritik. Om den bara är elak och man märker att personen vill säga det för att trycka ner dig istället för att hjälpa till, då är jag dålig på det för jag blir så irriterad. Men annars bra! Kritik behövs för att kunna göra bättre ifrån sig, man kan inte veta att man gör fel om ingen säger något.

15. Vad tror du är ditt viktigaste syfte i livet?
Gud vilken svår fråga. Det viktigaste i livet är ju såklart det jag hoppas på mest. Att få vara lycklig livet ut.

16. Kan du tänka dig att gå till en psykolog och vad tror du att du skulle kunna få ut av det?
Ja men självklart eftersom jag redan gjort det när jag var lite yngre. Jag är en människa som tror att alla skulle må bra av att gå till en psykolog, oavsett om man mår bra eller inte för det kan verkligen hjälpa en så mycket mer än vad man tror. Och även om man mår bra kan det finnas saker från förr som gror i en, då kan man få verktyg som hjälp för att jobba med det, så himla bra.

17. Om du kunde avlyssna din begravning - vad hade du då önskat att de sade om dig?
Hoppas självklart att dom hade sagt fina ord och att dom saknade mig, hade ju garanterat varit lite tråkigt annars. Dock hoppas jag att dom kan skratta och komma ihåg alla fina minnen vi fick tillsammans och inte bara se allt som en sorg, även om det är väldigt svårt på en begravning. Jag vill kommas ihåg med glädje och skratt, därför hoppas jag att dom pratar gamla fina minnen på min begravning.

18. På vilka sätt har dina föräldrar påverkat ditt val av partner?
Att jag inte ska acceptera vad som helst. Jag har växt upp i ett hem där man visar varandra respekt, låter alla få sin röst hörd och ingen blir förminskad. Man gör ingen skillnad på män och kvinnor eftersom det inte finns något kön på olika sysslor. Dom har också lärt mig att aldrig underskatta mig själv och skulle min partner trycka ner mig det minsta lilla är han inte värd mig.

19. Vad skulle du ändra på i ditt liv om du inte hade några som helst hinder?
Det är en fin känsla att kolla tillbaka på livet och inse att det inte finns så mycket man vill ändra, eftersom allting har gjort mig till den personen jag är idag. Men en sak kan jag komma på och det är att inte vara så jäkla rädd för allt. Önskar jag hade tänkt lite mer "vad är det värsta som kan hända?" för då hade jag vågat sååå mycket mer eftersom det egentligen inte spelar någon roll. Så att inte vara så feg är det jag hade velat ändra på.

20. Vad har du för relation till döden?
Ingen direkt speciell relation. Jag är inte rädd för att dö men jag vill absolut inte dö nu. Jag har velat men nu vill jag leva i många många år till. Dock är jag otroligt rädd att någon av mina nära och kära ska dö som sagt, men det är inte för att jag är rädd för döden utan att jag aldrig vill vara utan dom.

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Men så mysigt att läsa och så himla roligt att lära känna dig ännu bättre <3 kram
nouw.com/malinhardstahl
linndossing
linndossing,
Tack fina! Kram
nouw.com/linndossing
elllensvensson
elllensvensson,
Så mysig lista❣️
nouw.com/elllensvensson
linndossing
linndossing,
Tack vännen!
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åh, åh, åh!! Verkligen SÅ himla kul att läsa dina svar hjärtan!! PUSS <3
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Tack älskling, tusen tack för lånet!! <3 Puss
nouw.com/linndossing
josefinelar
josefinelar,
Kul inlägg!! Så roligt att läsa dina svar, kram!!
nouw.com/josefinelar
linndossing
linndossing,
Tack fina! Kram
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh denna lista såg jag med hos henne och blev helt kär! Så roligt med listor som det är en massa blandning i tycker jag. Älskar att få veta mer om dig vännen. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Ja men visst! Himla roligt att svara på <3 Detsamma! Kram <3
nouw.com/linndossing
isabylund
isabylund,
svaret på första frågan var ju så fint :') Hon ska vara glad som har dig i sitt liv också, en riktigt pärla är du <3
nouw.com/isabylund
linndossing
linndossing,
Men fina <3 Så glad jag blir! Du är bäst <3
nouw.com/linndossing
linneassofie
linneassofie,
Men åh! Roligt inlägg vännen 😃<3 Kramis
nouw.com/linneassofie
linndossing
linndossing,
Tack hjärtat, roligt att du är tillbaka <3 Kram
nouw.com/linndossing
celinelundqvists
celinelundqvists,
Alltså det där med att vara ensam i en grupp där alla känner varandra lär ju vara det värsta som finns!
nouw.com/celinelundqvists
linndossing
linndossing,
Haha men visst!! Usch
nouw.com/linndossing
Emmamehrali
Emmamehrali,
Det var riktig roligt att lära känna dig bättre!! Kram 💕
nouw.com/emmamehrali
linndossing
linndossing,
Tack snälla! Kram
nouw.com/linndossing
hilmak
hilmak,
Värsta känslan när alla känner alla och man är som ett svart får som inte fattar ett enda internskämt haha. Så hemskt!! <3
Så så fint att du och Moa har tatuerat er ihop? Verkligen friendship goals!!!! 🙈😍 Kram!!
nouw.com/hilmak
linndossing
linndossing,
Hahaha verkligen, usch den känslan alltså!! Ja det har vi, tusen tack fina!! Kram <3
nouw.com/linndossing