LINN DÖSSING

ÄNNU EN BRA TISDAG

Frukosten imorse // Middagen ikväll

Godkväll tisdag. Kan ni förstå att jag haft en bra tisdag igen?! Är fan bortskämd med hur bra jag mår just nu, även fast livet är ganska oklart! Som jag skrev till min kusin så mår jag verkligen bra just nu och lever i nuet, det finns mycket jag kan oroa mig över men väljer att inte göra det förrän jag verkligen behöver. Det låter galet klyschigt men jag har lärt mig att leva varje dag som det vore den sista och det är jag så tacksam för! Fan vad livet är bra ändå vänner.

Imorse vaknade jag vid 8 och fixade mig för att åka in till stan och äta frukost med moster och kusin, så himla mysigt! När vi var klara åkte moster till jobbet och jag & kusin gick i lite butiker, hon skulle nämligen hitta ett par jeans! Efter att ha varit i några butiker hittade vi de perfekta och då var vi nöjda, så vi åkte hem, la oss i sängen och kollade gåsmamman i några timmar, lyx! Hon åkte hem vid 15 och då la jag mig igen och kollade klart på Leaving Neverland, tänkte prata om den i ett annat inlägg så vi tar det då.

Ikväll var jag och mamma hos Åsa och efter det hämtade jag min kusin igen, hon ville sova här och jag tackar ju inte nej, så mysigt! När vi kom hem igen lagade jag min älskade middagskorvsgryta, så gott! För en liten stund sen gick vi ner och la oss så nu ska vi mysa och kolla gåsmamman innan vi ska sova gott. Vilken fantastisk dag hörni.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Vad du inspirerar vännen! Så härligt att du känner såsom du gör just nu <3 Låter som att du haft det såå mysigt!! <3
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Ja det gör mig så glad att må såhär, hoppas det håller i sig! Kram vännen <3
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Blir såå glad av att höra hur bra du mår ❤️ Bästa du ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Åh så glad du gör mig! Hoppas du också mår bra ❤️
nouw.com/linndossing