LINN DÖSSING

ANDAS NY LUFT

Hej älskade ni. Som jag trodde blev det lite paus från bloggen i några dagar, kände inte att det var prio när jag mådde dåligt. Jag älskar bloggen och allt runt omkring men ibland känner jag bara stress över det, och när man mår dåligt är inspirationen noll så det blev lättare att va ifrån några dagar.

Min syster har varit hos mig sen i torsdags. Hon skulle komma för att "ta hand om mig", när jag väl är nere i en svacka behöver jag sällskap för att inte fastna i jobbiga tankar. Tanken var att hon skulle stanna en natt men är fortfarande kvar, och det är jag så glad över för det var precis vad jag behövde. Jag mår bättre men det går väldigt upp och ner. Jag har varit hemma och bara gjort sånt som får mig på bra humör, det var vad min kropp behövde för att återhämta sig. På onsdag är jag tillbaka på jobbet och jag längtar massor.


Nu när Sofie varit här har vi passat på att rensa och städa mitt förråd som jag skrev i föregående inlägg. Jag kände att jag inte hade någon koll på vad allt var och det var så oorganiserat. Så vi har rensat, slängt, skänkt, sålt och allt man kan tänka sig. Så himla skönt att jag lyckades sälja dom sakerna jag la ut, det är alltid en lättnadskänsla att bli av med saker man inte längre använder. Som ni ser ligger förrådet på vindsvåningen (som även min lägenhet gör) och därför var där väldigt skitigt och galet mycket spindelnät. Så vi tog ut allt och dammsög vartenda vrå. Vi städade även gången in till förrådet då det känns mycket fräschare att komma in där om det också är rent. Så det var så himla skönt att få ordning där, som att en sten släppte från hjärtat.

Vi har även myst massor. Det är den bästa medicinen mot psykisk ohälsa enligt mig. Mycket mys och kärlek så mår jag genast bättre. Ikväll kommer mormor och morfar på kaffe och myser vidare med oss, det är precis vad vi behöver just nu. Så tacksam för min syster och vår fina relation.

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Vad härligt att ni fått städat och rensat! Sånt mår man bra av ❤️ Och systertid såklart! Skönt att du mår lite bättre vännen!❤️ Kram!!

nouw.com/hilmak
johnssons
johnssons,

Skönt att bara vara hemma och kul att din syster kom<3

nouw.com/johnssons
Hilma
Hilma,

Skönt att få rensat bland allt, gör så himla mycket <3 Kram fina du, hoppas du får kraft tillbaka snart <3

nouw.com/hilma
linneassofie
linneassofie,

Massa styrkekramar till dig vännen!<3

nouw.com/linneassofie
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh herregud vad jag har saknat dig och din fina blogg älskade du! Har haft strul med Nouw i så många dagar så därför jag inte har besökt din blogg. Så glad över att kunna kommentera dina inlägg igen.Ibland behöver man verkligen en paus från sociala medier och speciellt om man inte mår bra. Så himla skönt att du har haft din syster hos dig och att hon fortfarande är kvar. Guld värt kan jag tänka! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
artibus
artibus,

Åh skruttfia, gör ont i mitt hjärta att höra att du inte mår så bra. Vill bara krama om dig! Skönt att du lyssnar på kroppen och ger den vad den behöver. Snart ses vi <3

nouw.com/artibus
corneliaeri
corneliaeri,

Vad fint att din syster håller dig sällskap, vilken kärlek. <3 Hoppas du mår bättre snart.

nouw.com/corneliaeri
ArielC
ArielC,

Sender mange styrkeklemmer, gode Linn ❤❤

nouw.com/arielc
aliceemericsson
aliceemericsson,

Åh, så himla snällt av din syster att stanna så länge, äkta kärlek. <3 Och så skönt att rensa i förrådet, det är ju en underbar känsla! Många kramar till dig. <3

nouw.com/aliceemericsson
malinkirstine
malinkirstine,

Hoppas att du mår bättre snart vännen! Hälsa Sofie! Kram

nouw.com/malinkirstine