LINN DÖSSING

MITT ÄLSKADE SOVRUM

Hej mina älskade vänner! Åh vad jag har längtat efter att skriva ett inlägg här men fasen vad jag har haft fullt upp. Under dessa 4 dagarna vi hållit på än så länge har jag suttit ner totalt 1 timme om man bortser från sömnen då. Har ont i vartenda liten del av kroppen men det är så himla skönt att ha bort allt så fort som möjligt och verkligen komma i ordning direkt. Ni är så många som längtat efter en uppdatering och jag tänker att vi tar rum för rum eftersom vi packat upp och fixat rum för rum. Vi började med sovrummet och det är nästintill klart så nu ska ni få se det!

Jag är SÅ galet nöjd. Det som saknas innan det är helt komplett är gardinskenor i taket så gardinerna kan komma upp och sen en matta mellan byrån och sängen. Men som sagt så är det svårt att få allt helt klart direkt. Man vill inte heller bara köpa något för att bli klar utan man vill ju gärna fundera och kolla rundor lite först!

Jag älskar att jag fick till känslan i sovrummet, att det är stilrent och snyggt samtidigt som det är varmt och mysigt. Jag har valt att inte ha någon tv i sovrummet för att se om det förbättrar min sömn, jag har vardagsrum där jag kan kolla på tv. I sovrummet ska det vara tyst och lugnt, exakt den stämningen jag fått till.

Jag har världens smalaste fönsterkarmar men jag gillar det! I vardagsrummet är den normalbred så där kan jag ha alla större blommor! Men det passar bra i dom andra rummen eftersom jag har massa små krukor och sådär! Jag och Sofie har kämpat som djur. I lördags borrade och pluggade vi bakom ivarbyrån så vi kunde fästa den i väggen och igår fixade jag upp tavlorna. Det är det negativa med att bo i en lägenheten där största delen är betongväggar haha. Men vad ska vi med en man till?! Vi har fixat allting själva än så länge så det kommer vi fortsätta med!

Jag kommer lägga in rum för rum så fort dom blir klara men som ni förstår kommer uppdateringen vara lite hackig nu. Så fort jag vaknar på morgonen börjar jag fixa i lägenheten och gör det fram tills det är dags att lägga sig igen, med några matpauser., Så mycket annat hinner man inte med!

Men vad tycker ni? Visst är sovrummet mysigt?! Ser så mycket fram emot att visa er resten!! Puss och tack för ni är så förstående!

Gillar

Kommentarer

BENEN BÄR INTE OSS

Då var dagen kommen. Imorse var det upp tidigt för att packa ihop lite till innan mamma hämtade upp mig och vi körde till Bjurfors för att skriva dom sista papperna och få nycklarna. Det var en SÅ sjuk känsla att inse att lägenheten nu är min och jag kan börja flytta in MINA saker?! Fantastiskt! Vill även flika in och rekommendera Bjurfors, dom har varit helt fantastiska och allting har gått så smidigt, så anlita dom om ni skulle behöva!

Vi hade packat både mamma och Sofies bil fulla redan igårkväll så vi körde bort till lägenheten direkt och började lasta av och bära upp lådor. Mamma stannade i lägenheten och började packa upp medans jag och Sofie körde tillbaka till gamla lägenheten och fyllde båda bilarna igen.

När vi hade packat upp allt det tog vi en fikapaus innan mamma begav sig hemåt och jag och Sofie körde en andra vända till gamla lägenheten. Vi tog resten av kartongerna och fyllde båda våra bilar igen. Om vi var slut? JA. Kommer aldrig i mitt liv sakna dessa 56 trappstegen, dom är förfärliga. Framförallt när man ska springa upp och ner 20 gånger på en gång. Vi körde bort till lägenheten igen och tömde bilarna och packade sedan upp allting. Så alla kläder och köksredskap är på plats redan. Mer än så men resten har vi inte kunnat lägga in eftersom möblerna kommer imorgon!

Det var verkligen dags för matpaus. Vi kom på att vi endast ätit frukost så inte konstigt vi kändes oss helt slut. Så Sofie körde och hämtade mat medans jag samlade ihop allt skräp i lägenheten så vi kunde slänga det när vi var klara.

Innan vi begav oss "hemåt" till den gamla lägenheten la vi in alla kläder i garderoben. Och när vi höll på att fixa bland kläderna kom Totte och la sig mitt i klädhögen. Älsklingen <3 Såklart han ska vara med.

Jag kastade ner allt skräp från balkongen och Sofie tog emot och fyllde bilen. Sen var det bara att slänga allt det innan vi gick upp i gamla lägenheten för sista gången idag. Väl tillbaka här packade vi ner det sista och ställde alla möbler på samma ställe så imorgon när folket kommer är allt fixat.

Nu ska vi lägga oss och kolla lite på tv innan vi ska sova för att orka med hela morgondagen. Så kul att ni är med på detta! Puss

Gillar

Kommentarer

STATUS JUST NU

Ja såhär ser det ut här hemma just nu. I eftermiddags när Sofie kom hem igen tog vi tag i allt så snart är vartenda liten pryl nedpackad och möblerna är redo att flyttas. Imorgon klockan 11 får jag nycklarna och efter det ska vi flytta ”det lilla” så som lådor och börja packa upp det som går att packa upp. Vid 10 på lördag kommer pappa med lastbilen sen kommer resten av gänget och då flyttas alla tunga saker och sen är det på plats. Då är det bara det bästa kvar: packa upp. ÅH vad jag ser framemot att få packa upp i min nya lägenhet, har verkligen en bild framför mig hur det kommer se ut och jag är nästan säker på att det kommer bli så perfekt som jag vill ha det. Längtar tills jag kan visa er det färdiga!

Nu får jag fortsätta packa ner det sista innan vi ska lägga oss och kolla på Beck innan det är dags att sova! Ville bara in och uppdatera er, hoppas ni är taggade på att hänga med denna helg <3 Puss

Gillar

Kommentarer