LINN DÖSSING

ALLTING HAR ETT SLUT

Som jag grät igår när jag fick denna fina fina presenten från mina älskade kollegor. Igår var min sista dag på mitt vikariat som jag haft i över 1,5 år. Jag kan för allt i världen inte förstå hur tiden kan ha gått så fort och hur det redan kan vara slut. Som sagt kommer jag ju vara kvar som timvikarie minst fram till juni när jag är klar med min utbildning och kanske längre än så beroende på hur det ser ut med jobb. Så det är inte hejdå för alltid än, men det känns ändå vemodigt eftersom jag inte vet hur ofta jag kommer jobba! Nu över jul och nyår har jag redan 11 pass inbokat så det känns som jag kommer va där rätt så ofta <3

Det gjorde mig så rörd att mina kollegor verkligen känner mig otroligt väl. Jag fick ättika, bikarbonat, pepsi max, kakor och presentkort på köpcentrumet i stan, så himla fint av dom! Fick även kortet som ni ser här ovan, på andra sidan stod det alla namn. Sånt här gör mig riktigt rörd, att folk tänker på en och samlar in pengar för att tacka MIG?! Jag är SÅ tacksam över att jag fick chansen att vara på denna arbetsplats och lära mig så himla mycket.

Nu är det dags att läsa klart till undersköterska. Ni var många som undrade vad det var för skola jag hade sökt till och det är min yrkesutgång jag ska läsa på komvux istället för NTI-distans som jag läst på nu. Man måste söka in då det endast finns 18 platser.. Så om det går som jag vill så läser jag min yrkesutgång vilket är akutsjukvård och i juni är jag klar undersköterska! Wiho <3

Gillar

Kommentarer

NY INREDNING MED LITE FÄRG

FÖRE

Ja här har ni oss, systrarna spontana. Dessa bilderna är alltså tagna torsdag 21.57, då fick vi för oss att måla? Haha vi två alltså.

Vi såg på älskade älskade @ekotipset på instagram att man kan måla krukor (eller vad som helst) med lite färgslattar och bikarbonat. Jag har velat göra av med mina krukor och köpa nya för alla var i olika färger och framförallt i färger jag inte tycker om och som inte passar in här hemma. Men när vi såg detta behöll vi alla och målade dom istället. Jag hade massa färg över från när vi målade min byrå i vardagsrummet så vi blandade färg och bikarbonat och det blev SÅ bra och var galet enkelt. Trodde inte det skulle fästa på glatta ytor som glas t.ex, utan att man skulle behöva slipa först men det fastnade direkt. Även fast jag är världens perfektionist älskar jag att alla krukor är olika i med penseldragen, det blev så himla fint så.

EFTER

Här har ni resultaten! Det blev så enhetligt och fint. Det var perfekt också för färgen hade börjat släppa på många av krukorna så då förnyade vi dom med väldigt enkla medel! Kan vara så att jag målade lite ljuslyktor och vaser också hehe.. Kan aldrig sluta när jag väl börjar!

Ser ni förresten mina elefantöron? Jag fick ett skott från @artibus i våras, ungefär lika litet som det på bild här ovanför och nu har jag 4 plantor?! Två stycken jättestora och två lite mindre. Älskar att det kommer skott så himla fort på dom och att man bara får fler och fler, dom växer som ogräs <3

Vad tycker ni? Visst blev det snyggt? Längtar så tills jag kan inreda med dessa i nya lägenheten!

Gillar

Kommentarer

DETTA LEVER JAG I JUST NU

I samarbete med Hunkemöller

Det var någon som var sugen på min rekvisita haha! Denna gången var det fullt fokus på myskläder i samarbetet och jag ÄLSKAR det. Om det är något jag älskar så är det mys så ni kan ju tro att jag lever i denna outfiten nu. Så fort jag kommer hem från jobbet, eller varit iväg så byter jag om till myskläderna och tar på mig tofflorna. Jag älskar att tofflorna är så himla gosiga, fulla med ludd<3

Jag tycker så himla mycket om tjocktröjor med dragkedja, tycker det är så fint att ha ett linne under och ha den öppen också så jag älskar att Hunkemöller har just dragkedja på sina!

Nu när det är riktigt ruggigt ute är det skönt att ta på sig denna dressen och lägga sig under en filt i soffan, då mår man som bäst <3 kolla in Hunkemöller för att köpa hem er en ni också! Har länkat allt under bilderna!

Gillar

Kommentarer