LINN DÖSSING

#NouwSeptemberChallenge

Jag antar att ni inte har missat att nouw kör en utmaning i september med start imorgon. Utmaningen är att man ska blogga 15 gånger under september månad, det kan vara för att komma igång igen efter en paus, det kan vara för att få inspiration och utvecklas. Mina mål med utmaningen är:
- Hitta inspirationen igen. För mig har den försvunnit helt under dom senaste månaderna. Jag älskar bloggen, jag älskar att inspirera men jag hittar liksom ingen gnista. Så den vill jag hitta igen.
- Fortsätta inspirera. Jag har fått SÅ många meddelande av folk när jag pratar om kroppen, om viktiga saker och om sådant man ofta är tyst om. Det vill jag fortsätta med, att ta upp inlägg som är tabu.
Detta är mina två mål inför månaden och i fortsättningen såklart. Jag hoppas att challengen kommer gå bra och att min gnista visar sig igen!
#NouwSeptemberChallenge
https://nouw.com/nouwseptemberchallenge

Gillar

Kommentarer

ULLAREDSSHOPPING

Måste börja med att tacka för era fina kommentarer på mitt förra inlägg. Det är så skönt att få spy av sig sina åsikter ibland och jag blir alltid lika varm i hjärtat över hur kloka och fina ni är mina älskade läsare. Så tack för det <3

Tror inte jag berättat för er att jag var i Ullared i måndags? Närmre bestämt på GeKås! Jag letade sååå länge efter någon som ville följa med mig men eftersom det var en måndag och någon dag innan löning var det svårt att få med någon. Men i lördags svarade en kollega att hon mer än gärna ville med, och överlycklig blev jag! Så i måndags åkte vi en sväng till GeKås för att inhandla lite smått och gott!

Jag håller på att byta ut saker i mitt hem från plast till bambu/rostfritt stål så jag passade på att köpa lite saker i Ullared. Jag köpte nya skärbrädor, nya smörknivar, nya skålar och en ny stekspade. Idag var Linnea på IKEA så jag bad henne köpa ett nytt stekjärn till mig också så snart är det mesta utbytt. Tycker det är så himla skönt och bra då jag hatar plast, vill använda det så lite det går! Men här ovan ser ni mer av det jag köpte. Jag handlade även lite fler saker men det kan jag inte visa då det är presenter till olika människor. Men jag fick mycket fint för pengarna och även mycket välbehövligt!

Gillar

Kommentarer

DET ÄR PROBLEMATISKT

Det finns mycket som irriterat mig i dagarna som jag verkligen känner för att ta upp.

Punkt ett: Lojsan Wallin. Jag är så trött på hennes uttalande hela tiden, hon säger så otroligt problematiska saker och det gör ont i mig att det är unga tjejer som följer henne. Oavsett hur hon förklarar sig och hur hon menar och bla bla bla så är det så jävla problematiskt att hon säger att man aldrig ska tacka nej till sex när ens partner är sugen. Oavsett hur länge man varit tillsammans ska man ALLTID tacka nej om man inte är sugen, man ska inte (som Lojsan säger) jobba upp någon jävla sexlust för att inte sänka sin partners självförtroende? Ae alltså jag skrattar när jag skriver detta för det irriterar ihjäl mig. Det är inte första gången dom säger problematiska saker i sin podd som verkligen borde läggas ner senast igår. Jag skiter helt ärligt i vad hon och hennes partner gör men det gör ont i mig att så mycket unga tjejer följer podden och lyssnar på vad dom säger och sedan lever efter det, för så ska det verkligen inte va. Så tack för mig och bojkotta den podden.

Punkt två: Människor som gör samarbeten med företag som står för skitsaker och även företag som inte alls hör ihop med deras image? Jag menar HUR chockade hade inte ni blivit om jag, som vegetarian, helt plötsligt hade gjort ett samarbete med Scan? Det FUNKAR liksom bara inte. Jag tycker endast om att följa folk som lägger ner tid på sina samarbeten och går in för det helhjärtat, där man ser att personen menar det den säger. För mig är Helen Torsgården ett perfekt exempel. Hon gör inte samarbeten ofta men när hon gör det är det ofta samma företag som hon arbetat med länge och saker som hon använder alltid, inte bara i samarbetsvideon.

Punkt tre: Folk som är ?trötta? på folk som kämpar för allas mänskliga rättigheter. För mig är det en självklarhet att rasism ska inte finnas och feminism är det viktigaste i mannaminne. Hur hur HUR kan man inte tycka att kvinnor och män är lika mycket värda och ska ha samma rättigheter och skyldigheter? HUR kan man skilja på människor på grund av hudfärg? Det är för mig helt otroligt problematiskt att vi lever i 2020 och detta fortfarande sker. Usch för er.

Slut på rant och tack för idag!

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer