LINN DÖSSING

SKAPAR MINNEN

Alltså herregud så underbart jag har det, verkligen världens lyx att få uppleva detta med så många underbara människor. Min första dag i Stockholm åkte jag ut till Mall of Scandinavia för att möta upp älskade @evelinarou . Har saknat denna människa så otroligt mycket så det var skönt att äntligen få träffa henne. Vi gick runt i butiker, tog en fika, gick runt i ännu fler butiker och avslutade sen med att käka middag ihop. När jag kom tillbaka till hotellet såg jag att jag hade gått 10 000 steg på MOS, galet hur mycket man kan gå när man shoppar haha!

Världens finaste jäkla stad. ÄLSKAR Stockholm med hela mitt hjärta. Är så glad att jag har chansen att kunna åka upp här med jämna mellanrum och träffa vänner och bara njuta av staden, åh!

Igår startade jag dagen med hotellfrukost, herregud vad gott!! Det fanns verkligen ALLT. Dock har dessa två dagarna hittills varit väldigt hektiska så idag lyckades jag sova förbi alla alarm och missa frukosten... Men men, sova behövde jag i alla fall!

Såhär såg jag ut igår när jag testade att locka håret och skulle bege mig till Lilly! Mer om gårdagen tänkte jag att ni får i nästa inlägg!

Gillar

Kommentarer

SVAR PÅ FRÅGESTUND

Tusen tack för kommentarerna på mitt senaste inlägg, känns så himla skönt att så många känner igen sig och att jag inte är ensam. Vi får kämpa på tillsammans, det vet jag att vi fixar!

Vad är du mest stolt över att ha åstakommit?
Svar: Så himla svår fråga. Måste nog säga att jag fick förlängt på jobbet förra sommaren. Det betyder att dom tyckte jag gjorde ett bra jobb och att jag fungerade i gruppen. Efter 1,5 månad vill dom förlänga mig och det gör mig så glad att jag hann visa mina rätta sidor på så kort tid!

Om du hade en miljon att spendera på dig själv vad skulle du göra då?
Svar: Spendera är så himla svårt, för jag hade velat spara väldigt mycket av det. Hade velat köpa en lägenhet men trivs så himla bra där jag bor nu och det är ju hyres och går inte att köpa. Men hade betalat av min bil och rest i några månader och verkligen lyxat till det.

Vad gör du helst en ledig dag?
Svar: Umgås med mina vänner eller min familj. Går ut och äter och avslutar kvällen i soffan till en bra film. Sen jag började jobba 100% har jag verkligen uppskattat att ta det lugnt under mina lediga dagar så det hade jag absolut gjort!

Vad, vem eller vilka är dina största inspirationskällor?
Svar: Maja Nilsson Lindelöf är en av mina inspirationskällor för jag tycker hon är så grym och driven som gång på gång levererar framgång, så inom karriär är hon min inspiration. Men i livet och nära mig är mamma min inspirationskälla, om jag blir mamma en dag vill jag vara precis som mamma, hon är den absolut bästa mamman jag hade kunnat önska mig.

Har du någon resa planerad framöver?
Svar: Sitter just nu på tåget till Stockholm så ja! Men när jag kommer hem därifrån har jag inga resor planerade! Jag hoppas att nästa resa jag bokar blir till Oslo, men vi får se när
det blir. Hade gärna åkt dit senast igår.

Vad tror du folk lägger märke till hos dig allra först? 🥰
Svar: Mitt glada humör tror jag, och att jag bryr mig så mycket om människor. Svårt att säga själv då man inte har en aning men jag tror och hoppas att det är det folk lägger märke till, och inte att det är något negativt haha.

Om du hade blivit sponsrad av valfritt varumärke, vilka hade du valt?
Svar: Vill nog säga H&M eftersom jag handlar väldigt mycket av mina kläder och accessoarer där! Halva min garderob är nog H&M så att bli sponsrad av dom hade varit en dröm!

Gillar

Kommentarer

DET ÄR EN UTMANING

Ni som har följt mig länge vet mycket väl om att jag är en människa med väldigt mycket kontrollbehov. Det är en av dom få delarna som jag verkligen avskyr med mig själv och som jag försöker jobba bort hela tiden. Jag är en människa som stressar upp mig extremt långt innan jag ska iväg, måste skriva lista, packa långt långt innan. Men denna gången har jag inte gjort något av det, jo en lista för annars glömmer jag hälften av sakerna. Men jag har inte plockat fram några kläder, jag har inte ens hämtat väskan i förrådet, för jag hinner. Jag behöver inte hela tiden vara fler veckor i förväg, jag tjänar absolut inte på det.

Så denna gången har jag inte kollat upp tåg, hur jag ska ta mig dit, när jag behöver gå upp eller något. För det kan jag göra ikväll när jag lägger mig, det räcker. Och om det är jobbigt? Så in i helvete. Har varit stressad över detta hela helgen men jag måste jobba bort detta, och det enda sättet jag kan göra det på är att motarbeta det. Om någon skriver och frågar mig om vi ska hitta på något vill jag helst planera det i detalj, vilken tid vi ska åka, vad vi ska göra när, hur vi kommer dit, vilka vi ska träffa och så vidare. Detta slutar alltid med att jag blir helt förstörd, ledsen och besviken eftersom det aldrig blir exakt som jag tänkt mig. Det låter så otroligt löjligt för en människa som är spontan och inte lider av det kontrollbehov det minsta lilla, men fasen vad jobbigt det är att gå emot sin egen ångest.

Jag vet att man kan få hjälp med såna här saker genom t.ex. KBT men jag känner att jag måste ge det ett försök själv först. Om det inte går och det blir ännu jobbigare kommer jag ta hjälp från en professionell människa men jag tänker att jag testar själv först. Det är ju som med allt annat jobbigt, men måste gå emot det för att få bort det och visa ångesten att det går bra ändå.

Men NU är tanken att jag ska packa och duscha för att kunna gå och lägga mig i tid, vi ses imorgon Stockholm! Som jag längtar!

Gillar

Kommentarer