LINN DÖSSING

JAG ÄR KLAR

Alltså hörni!! Idag hade jag mitt sista betygsamtal för dessa kurserna, vilket betyder att dom är avslutade. Jag har nu gjort klart 4 av 8 kurser för att bli undersköterska, tänk att jag är halvvägs!! Jag kommer även att läsa med inriktning men det tar man när man är klar, men om inget oförutsägbart händer så är jag klar nästa sommar, åååh!! Mamma var så gullig idag när hon fick reda på att jag klarat båda kurserna, då åkte hon och köpte lite bra och ha saker istället för en blomma, hon är så fin <3

Imorgon ska jag tydligen tatuera mig? Fick ett ryck och bokade en tid, jag är inte ens helt säker på vad jag vill göra eller var jag ska placera dom men det märker vi imorgon. Finns så himla mycket jag vill göra så tillslut blir det nog bra ändå. Dock ska jag lämna blod innan eftersom jag inte får göra det på 6 månader efter tatueringen. Förra veckan var det 6 månader sen jag tatuera mig senast så nu klämmer jag in ett besök på blodcentralen innan jag tatuerar mig igen, känns både bra och viktigt <3

Gillar

Kommentarer

FANTASTISKA SOMMARDAGAR

Jag och Åsa var och plockade jordgubbar en kväll i veckan! Det var mycket jordgubbar på liten plats vilket gjorde att vi fick ihop 15 liter var på bara 40 minuter. Dock måste jag hem och frysa in resterande 7 liter innan dom ruttnar i kylen haha. Får frysa in dom och ha dom i t.ex. smoothie och glass framöver, det klagar man inte på!

I torsdags körde jag och Moa ner till Julia i Rigeleje vid deras stuga för att ha en fantastisk dag/kväll tillsammans. Vi var först där på förmiddagen och solade, sen körde vi hem och duschade av oss och packade sen körde vi dit igen. På kvällen grillade vi, drack drinkar och spelade spel, en helt fantastisk sommardag. Vi körde Mario kart på tv:n och det är ju så satans kul alltså!!! Jag och Moa stannade även över natten och morgonen efter vaknade vi till ljudet av vågorna, åhå!!

Innan vi körde hem från stugan gick vi ner till stranden för att sola en stund. Jag somnade i 20 minuter ungefär haha men lyckades hålla mig från att bränna mig faktiskt!

Dock gick det betydligt sämre igår vill jag säga. Jag smorde mig med spf 50 HELA dagen och fyllde på varje halvtimme men ändå brände jag sönder hela framsidan av överkroppen och knäna, helt otroligt hur stark solen är! Jag och Åsa spenderade nästan hela dagen på stranden och fick gå ner i vattnet och svalka av oss typ hela tiden, det var så himla skönt! Jag njuter verkligen på stranden när det är varmt men ändå fläktar, när man bara kan sitta och läsa och njuta av livet, åhå vad mycket jag ska göra det i sommar alltså!!

Gillar

Kommentarer

UPPFRÄSCHNING AV KÖKET

FÖRE:

EFTER:

Alltså SNÄLLA NÅN vad nöjd jag blev!! Jag köpte nya beslag och bytte från silvriga till svarta. Jag beställde även hem dekorplast i mörk trä som vi satte på bänkskivorna. Det blev så snyggt och jag hade aldrig klarat det utan mamma alltså! Man måste verkligen va två om det ska gå haha. Dock var det betydligt lättare än vad vi trodde då det fanns mått på baksidan och det var jättelätt att trycka ut bubblorna!

Än så länge har det hållit jättebra, jag har spilt och torkat flera gånger och det syns ingenting så jag tror det kommer hålla längre! Tycker det är så skönt när man kan göra såna små renoveringar eftersom det blir ett helt nytt kök! Vad tycker ni? Blev det bra?

Gillar

Kommentarer