LINN DÖSSING

MAMMA MIN MAMMA

Mamma min älskade mamma, vad hade jag varit utan henne? Hon räddar mig varje dag, igen och igen och igen. Hon ligger alltid överst på min samtalslista, för det är alltid henne jag ringer så fort något händer, positivt som negativt. Min mamma är min bästa vän, och jag är hennes. Hon ringde här om dagen och sa ”jag var bara tvungen att ringa och spy av mig, och då ringde jag dig, min Linn” och hela mitt hjärta bubblade av kärlek.

Som ni vet har mamma gått igenom många tuffa stunder i livet och jag blir lika stolt varje gång jag tänker på det. Hon är helt fantastisk min mamma, sån jävla kämpe. Jag är så glad över relationen vi har och alltid har haft. Sen jag flyttade hemifrån har jag pratat med mamma VARJE dag, jag ringer henne VARJE kväll bara för att kolla så hon mår bra och ringer inte jag så ringer hon, tankeläsaren. När jag ligger hemma med ångest är det mamma jag ringer, för hon vet dom exakta orden jag behöver höra i just den stunden.


Mamma min älskade mamma, jag är så tacksam över att du är just min mamma. Jag älskar dig, för alltid. / Din Linn

Gillar

Kommentarer

SENASTE TILLSKOTTET I GARDEROBEN

I samarbete med Hunkemöller

Ännu en gång har det blivit dags för ett samarbete med mitt älskade underklädesföretag, Hunkemöller! Denna gången fick jag hem ett pyjamas set i sammet och en kimono i satin, om jag använt detta varje dag sen dess? Absolut! Jag är helt kär i pyjamas setet, det är så skönt att bara dra på sig varje morgon när man vaknar, äta frukost i och bara gosa rundor innan man klär på sig för dagen!

Det jag tycker är fantastiskt skönt är att det inte är varm och det sitter som en smäck, det är inte alls tight vilket är viktigt för mig i en pyjamas! Jag älskar även att det är shorts och linne, det är sååå skönt att sova i!

Men snälla nån, kolla denna spetsen!!! Och tyget!!! Det känns som att ha på sig en dröm! Denna älskar jag att dra om mig när jag har duschat för den är perfekt sval. Jag ogillar ju morgonrockar för oftast är dom i ett väldigt varmt tyg och det är det sista jag vill när jag duschat, därför är denna helt perfekt! Och hur roligt är det inte att känna sig snygg till råga på allt?

Just nu har Hunkemöller member days vilket ger 20% på hela sortimentet, så är det någon gång ni ska passa på att shoppa så är det nu!! Happy shopping 😘

Gillar

Kommentarer

JAG ÄR SÅ TACKSAM

Min fina vän @emmaengstrom har kört igång en utmaning där man varje dag ska lista saker man är tacksam över, det kan va allt från jättesmå saker till stora saker! Jag tycker det är så viktigt att uppskatta saker, framförallt i en pandemi som denna så därför hänger jag självklart på!

Att vakna till fågelkvitter - Varje kväll innan jag somnar och varje morgon när jag vaknar öppnar jag balkongdörren för att få in ny luft, framförallt för att jag älskar att somna när det är iskallt! Men att höra fåglarna som kvittrar när man öppnar dörren på morgonen gör mig genast så himla lycklig.

Hårt jobb lönar sig - Man får inte bara saker till sig utan att jobba för det, och för mig som aldrig haft bra disciplin (enligt mig själv) eller bra tålamod har jag för det mesta gett upp efter en stund. Men just nu kämpar jag på med det mesta och får massa positivt tillbaka, gud så mycket det gör!

Medmänsklighet - Framförallt i en sådan pandemi som vi är i nu så är medmänsklighet så himla viktigt. Att hälsa på grannen i trapphuset, att le mot personen du möter på din promenad, ja bara små saker. Sånt gör mig så himla glad och får mig på bra humör! Så jag är tacksam över att folk börjat visa mer medmänsklighet!

Min familj och vänner - Är så glad över kontakten jag har med hela min släkt, att man alltid finns vid sidan av varandra. Är det någon som behöver hjälp så kommer man dit, är det någon som mår dåligt finns man där och stöttar och så vidare. Det är absolut ingenting jag tar för givet men jag är så glad att alla är vänner och älskar varandra! Jag är också så glad över hur mina vänner alltid blir en självklar del av min familj, det är något som gör mig så ofantligt glad i hjärtat.

Gillar

Kommentarer