LINN DÖSSING

SAKER JAG UPPSKATTAR EXTRA MED LÄGENHETEN

MIN WALK IN CLOSET - Jag är så himla glad över min walk in closet just för den anledningen att jag kan se alla kläder. När jag bodde hemma hade jag dom i en byrålåda och då blir det väldigt svårt att se vad man har och man glömmer det lätt! Tycker också om att ha den eftersom jag slipper ha garderober någon annan stans i lägenheten!

MINA TAKFÖNSTER - Herregud vad mörk och tråkig min lägenhet skulle varit utan takfönster! Som ni ser är fönstret under takfönstret ganska litet så det hade inte kommit in mycket ljus utan dom! Jag bor ju i en takvåning så det är guld värt! Det enda negativa är att det blir så otroligt varmt och solen står på hela tiden, men det har vi löst med plisségardiner som ni ser, blev så nöjd!

MIN BALKONG - Lägenheten känns verkligen så himla mycket större just för att jag har balkong jag kan gå ut på, så magiskt! Min balkong är 5 kvm stor så jag får plats med soffa, bord och två fåtöljer, helt perfekt för min smak. Gud som jag ska njuta många morgnar och kvällar här i sommar. Lite musik, fint sällskap och något gott att dricka, mmh!!!

Gillar

Kommentarer

FÖRLÅT FÖR MIN FRÅNVARO

Hej mina fina. Som ni märker har jag varit ganska frånvarande några dagar och det beror endast på att livet känts skit och bara gått emot mig dom senaste dagarna. Det är endast materiella saker jag vet, men det är ändå otroligt jobbigt och frustrerande att vara utan både bil och dator när man lagt så otroligt mycket pengar på det. Det är också jobbigt att inte veta hur mycket pengar jag kommer behöva lägga på det så därför har jag varit lite nere och knappt orkat någonting dom senaste dagarna. Idag fick jag i alla fall en ny dator så ett av problemen är lösta!

Eftersom det varit så jobbigt och negativt dom senaste dagarna kände jag att det passade med en tacksamhetslista, så det kör vi på!

- Som alltid: min familj. I dessa tider är det tur man har varandra och kan hjälpas åt. När all skit hände mig hjälpte min familj mig och löste problemen på bästa sätt. Jag fick låna pappas bil, så himla snäll!

- Totte. Jag har honom just nu och det gör så otroligt mycket för mitt mående. Han uppskattar en, pussar på en och bara gosar liksom, man känner sig så uppskattad.

- Hemmaträning! Jag kör pass hemma nu då jag inte vill ge mig iväg till gymmet och jag har aldrig haft så mycket träningsvärk, wow alltså! Pass med endast kroppsvikt och det är så skönt!

- Jag fyller snart år. Man får så många fina meddelande och det gör mig återigen påmind om hur fina människor jag har omkring mig, så underbart!

Gillar

Kommentarer

OTURENS OTUR

Här har ni världens oturgumma! Till och börja med så fick jag lämna in min dator dagen efter jag köpte den.. Jag hann bara öppna dator innan fläktarna lät extremt mycket och datorn blev jättevarm. Galet tråkigt när man köpt ny för ganska många tusen. Så den åkte in på lagning direkt! Dom gissade på att den skulle vara klar igår eller senast måndag, men idag fick jag ett mail att dom inte ens börjat kolla på den, så jag lär nog vara utan dator ett tag till.

När jag fick ett mail satt jag och vänta på bärgare:)))). Jag och Sofie körde och helt plötsligt började motorlampan blinka, bilen började låta konstigt och hoppade fram, sen dog den. Som tur var va det precis vid en parkeringsficka där vi kunde ställa oss eftersom det var på en motorväg. Vi ringde pappa och han tyckte inte vi skulle köra vidare eftersom det bara var motorväg + att min bil bara dött utan varning innan. Vi hade sååån tur att efter några minuter kom det en TMA-bil som bara av ren tur körde förbi, så han ställde sig halvvägs ut i vägen så folk skulle sakta ner. Han hjälpte oss sedan att ringa bärgare och ordna ett försäkringsärende så nu väntar jag på att det ska bli måndag så verkstaden kan kolla på min bil.

Hoppas er lördag har varit bättre hahaha. Nu hoppas vi oturen tar slut här!

Gillar

Kommentarer