LINN DÖSSING

NEW HAIR WHO DIS

Nämen nämen här händer det grejer! Förändringen har skett hörni! Frågade ju er om hjälp med hur jag skulle färga håret och det blev brunt! Hade velat ha lite ljusare brun i längderna men kom överens om att vi tar det i etapper eftersom jag varit nästan svarthårig.

Så jag satt hos frisören i 4 timmar igår haha! Först klippte vi och tunnade ur håret, sen blekte det, la i en färg och sen klippte gardinlugg! Har saknat det massor för det ramar in håret mer och gör att det händer lite istället för att håret bara hänger. Jag är sååå nöjd!! Det är lite guldigt nu så ska fixa det senare men får låta håret vila lite nu! Så himla skönt att bli lite ljusare nu inför våren!

Gillar

Kommentarer

ETT BREV TILL FARFAR

Jag var hos dig idag farfar. Det var längesen jag hälsade på dig, även fast jag vet att du hälsar på mig ofta. Jag satt och pratade med dig en lång stund, kollade ner på gravstenen och insåg att det i år är 7 år sen du lämnade oss. 7 långa år har det snart gått sen jag såg dig senast. Det högg till i mitt hjärta, det är jättelänge. Jag var 15 år gammal när vi tog farväl av dig, jag var bara ett barn, jag hade inte ens valt linje på gymnasiet än. Det gjorde så ont i mig att tänka på hur mycket du missat, för jag vet att du hade varit så stolt om du såg var jag är idag.

Det känns som det var igår jag satt hemma i huset och kollade på julkalendern tillsammans med dig, och vi retades med varandra. Det älskade du, du älskade att retas med mig för du visste att jag älskade det tillbaka. Jag sov ofta hos er på helgerna tillsammans med pappa. Man vaknade upp varje morgon och det var alltid fullt ös i trädgården, som du älskade att hålla så fin. Om det var fint väder satt vi på baksidan och solade, vi njöt verkligen av livet.

15 år gammal. Jag har hunnit med så himla mycket. Jag fyller snart 22 år farfar, kan du förstå det? Din lilla Linnen är inte så liten längre. Jag har tagit körkort, jag har tagit studenten med bra betyg, jag har bott i Norge, jag har studerat på högskolan, jag har fått ett jobb jag älskar och jag har flyttat hemifrån. Kan du tänka dig att lilla Linn har flyttat hemifrån? Men störst av allt, jag mår så himla bra farfar. Jag klarar mig, även om jag går sönder av saknad.

Jag tänker på dig så ofta farfar, jag vet att du hade varit så himla stolt över mig. Jag vet inte vad jag tror på men jag hoppas för allt i världen att du ser mig, att du har fått vara med om allt jag gått igenom utan att du finns med oss i livet. Jag vet att du hälsar på ibland, det brukar du visa tydligt. Så tydligt att vi förstår precis att det är du som är och hälsar på.

Jag önskar att vi kunde ses snart igen. Men farfar, jag mår bra. Du behöver aldrig oroa dig för mig. 🖤

Gillar

Kommentarer

JAG BEHÖVER ER HJÄLP

Inför våren behöver jag alltid en förändring. Jag färgar ofta mitt hår svartbrun inför hösten/vintern och när våren kommer igen vill jag bli ljushårig, samma varje år haha. Så det är här ni kommer in! Vilken av ovanstående tror ni hade passat mig bäst? Jag tänkte be frisören att göra min vanliga färg i botten för att slippa färga det. Men ska jag köra på blonda längder, eller bara lite ljusare brun?

Jag är ju super duper jättesugen på att tatuera mig igen. Jag har såå många tatueringar jag vill göra och där jag tatuerade mig sist blev jag helt fast, så proffsiga men ändå så bra pris. Men nu till min fundering, är det dumt att tatuera sig nu i corona-tider? Får typ en känsla av det men samtidigt vill man ju stötta dom olika företagen. Fasen alltså. Ett riktigt ilandsproblem men vill gärna höra era tankar om detta!

Gillar

Kommentarer