LINN DÖSSING

NEW IN - SMYCKEN

Innehåller affiliate-länkar

Jag har verkligen kommit in i en period där jag älskar smycken och framförallt guld, känns konstigt för mig som alltid varit en silvertjej! Något jag länge har letat efter är dubbelhalsband som inte sitter tight i halsen, och nu har jag verkligen hittat det! Något jag aldrig klarat av är ringar, men jag tycker verkligen det är sååå snyggt så jag köpte några stycken så hade tänkt ha dom lite och "lära mig" använda det för aaaah så snyggt det är!!

Örhängena har jag redan i silver och jag tycker dom är så himla snygga, så nu när jag börjat tycka om guld passade jag på att köpa dom i guld också! Alla smycken är från ur och penn och jag älskar verkligen den butiken! Dom har ju som vi alla vet alltid rea haha och även om smyckena kanske inte håller jättelänge (mina har faktiskt gjort det!) så är det ju himla värt då det mesta kostar under 100kr!

Halsband

Tyvärr hittade jag bara länk till halsbandet då det andra verkat vara slut på hemsidan, men om ni är sugna på dessa så in i butik och kika!

Gillar

Kommentarer

SVAR PÅ FRÅGESTUND PT. 1

Tack för alla helt fantastiska frågor. Älskar era djupa frågor som får en att fundera, det känns fint! Hoppas ni får svar på det ni ville och är det något mer ni undrar så är det bara att lämna en kommentar!

Vilka är dina förebilder?
I livet är min största inspiration mamma, alla dagar i veckan. Men om vi pratar med offentliga personer så är det Andrea Hedenstedt, Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti. Tycker dom är så jäkla äkta och viktiga.

Vad gör dig mest lycklig/arg?
Mest lycklig är när jag får umgås med människor som ligger mig varm om hjärtat, eller om något bra händer dom. Det som gör mig mest arg är rasister, nasister, anti-feminister och alla idioter kan vi väl sammanfatta dom som.

Vad är din bästa frukost?
Kvarg/ turkisk yoghurt, liiite honung, apelsin och valnötter. Helt ärligt så längtar jag varje kväll för att det ska bli morgon så jag kan få äta frukost. Förr hatade jag frukost men nu längtar jag, mmm vad gott!!!

Vad gör du helst när du är ledig?
Umgås med nära och kära, shoppa eller städa lägenheten. Jag vet jag är knäpp, men jag ÄLSKAR verkligen att städa lägenheten för den är så fin när den är städad, så satisfying att se.

Vilken är den vanligaste missuppfattningen om dig?
Tyckte denna frågan var otroligt svår så frågade Moa, hennes svar blev ”att du är blyg, men egentligen hatar du bara människor” ehm ja ungefär. Haha skämt och sido. Men jag kan absolut uppfattas som blyg i början för jag vill skanna av människor och få en uppfattning innan jag börjar prata en massa, men egentligen är jag inte blyg för mig är det svårt att få tyst på när jag väl börjar prata haha.

Vad skulle du vilja jobba med om du fick drömma helt fritt?
Obduktionsläkare. Kort och gott, alltid tyckt det är intressant och fascinerande.

Vad inspirerar dig?
Folk som vågar gå sin egen väg och skiter i normen. Folk som jobbar hårt för att nå sina drömmar, tycker det är så fint att se kämparglöden. Sen såklart människor som haft det svårt med t.ex. sjukdom tar sig tillbaka och blir friska, så jäkla mycket cred till er.

Vilket är ditt safecard när du är ute på café och har beslutsångest?
Beror på var men antingen chokladboll med pärlsocker eller kladdkaka med grädde, mmm <3

Del 2 kommer om några dagar.

Gillar

Kommentarer

VECKANS LISTA V. 4

Skrev detta inlägget igårkväll och publicerade det men verkar som att nouw fortfarande inte vill som jag vill och raderade hela inlägget:-))))). Så jag ska försöka komma ihåg vad jag skrev och lägga upp det nu istället.

VECKANS MÅENDE
Fantastiskt! Min fot är mycket mycket bättre, nu känner jag bara av den när jag går längre sträckor och när jag försöker vrida den åt sidan, annars är det bättre. Psykiskt mår jag också jättebra!

VECKANS BÄSTA
Jag är nu mera klar med mina två första kurser på min utbildning mot att bli undersköterska! Jag fick mycket bättre betyg än vad jag räknat med och det känns helt fantastiskt, slitet är värt i slutändan.

VECKANS SÅG FRAM EMOT
Både Sofie, Totte och Linnea sov hos mig i torsdags så det såg jag såklart fram emot jättemycket. Känner mig så trygg i deras sällskap och älskar att umgås med dom. Mina fina älskade.

VECKANS HAR SETT
Har sett massa youtube! Men annars följer jag också Kalifat och Box21 just nu, två väldigt spännande och lärorika serier!

VECKANS HYLLNING
Min älskade och fina Linnea. Har också valt att kalla henne deltids-sambo för vi är sambos i omgångar. Jag känner mig så galet trygg i hennes sällskap och hon förtjänar all hyllning hon kan få. Hon är bäst på att berätta för en hur bra man är, men är inte heller rädd för att säga ifrån om något är fel, precis så en vänskap ska vara enligt mig. Trots all skit står hon stadigare än någonsin och det gör mig så in i helvetes stolt. Bästa hjärtat, i år firar vi 7 år ihop som vänner. If a friendship last 7 years, it will last a lifetime.

VECKANS BÄSTA INKÖP
Mitt nya halsband som jag hade på bilderna som jag och Estelle tog. Har länge letat efter ett dubbelhalsband men endast hittat såna som sitter jättetight mot halsen, men detta var perfekt

VECKANS TIPS
Här vill jag tipsa om älskade @isabylund fina blogg. Blir alltid lika glad när det dyker upp ett nytt inlägg från henne och hon är så jäkla klok. Av hennes blogg blir man endast glad så jag tycker verkligen ni borde kolla in den.

VECKANS LÅT
Svag - Victor Leksell. Jag KAN inte sluta lyssna på låten, herregud vad vacker den är.

Gillar

Kommentarer