LINN DÖSSING

ÅRSRESUME 2019 - PT 2

MAJ - Solen började titta fram och jag var väldigt snabb med att vara ute, det är alltid en pirrig känsla när våren kommer och solen visar sig igen, så underbart! // Jag hade fått reda på att jag hade fått jobb och behövde då en bil för att kunna pendla, så fick köpa en lite snabbt eftersom det blev snabba ryck // Jag fyllde 21 år i mitten av maj, firade med min fantastiska familj och fick massa fina presenter, åh! Tacksam <3 // Min syster köpte en valp och jag var helt såld i henne, lilla älskade Leah! Som jag saknar henne.

JUNI - Månaden startade med att jag fick träffa Leah för första gången. Hon var så himla liten och fin åhå, mosters älskade lilla hjärta // Jag och Sofie jobbade på Sweden Rock Festival för första gången, himla roligt att få se allt lite från bakgrunden och också kunna gå in och se alla fantastiska band! // Det var dags för midsommar och den firades hemma hos mamma och Thomas med våra familjekompisar. Vi hade det så trevligt och lugnt, precis som man vill att det ska vara! // Lite innan juni tog slut lämnade jag blod för första gången och det gick så himla bra. Tyvärr så kan jag inte lämna på ett halvår nu eftersom jag tatuerade mig nyligen men direkt när jag får är det dags igen!

JULI - Den 3 juli var det pappas födelsedag så jag, pappa, Sofie och Sarah åkte till bakken och firade dagen sen på kvällen satte sig jag och pappa i folkets park i Malmö för att kolla på fotbolls-VM, tyvärr förlorade damerna men någon dag efter tog dom brons så det blev ett lyckligt slut ändå! // Jag, morfar och massa fler i släkten åkte in till stan för att kolla på när RixFM-festivalen besökte stan! // Jag besökte Moa i Oslo och det var så olidligt varmt, så hela dagarna låg vi i solen eller inne i Moas lägenhet framför fläkten // När jag kom hem från Oslo kom Sofie & Marcus på besök och värmen höll i sig så vi åkte till hundbadet i Åhus och badade massor, så galet mysigt!

AUGUSTI - Jag samlade ihop pengar och kunde äntligen köpa bilen som jag länge hade drömt om, den dagen var verkligen total lycka! // Någon dag efter skrek jag också rakt ut av lycka, jag fick reda på att jag hade fått lägenheten jag tackat ja till!!! En helt magisk känsla som jag hoppas alla får uppleva någon gång // I mitten på augusti fick jag äntligen träffa massa fantastiska vänner som jag lärt känna genom bloggen på @artibus magiska event. Vilken dag det var alltså, älskade vänner vad jag är glad för er! // En helg i augusti åkte jag upp till Stockholm för att träffa några av tjejerna från eventet igen, vi hade verkligen en så mysig helg ihop! Jag hoppas verkligen jag får träffa många av dom snart igen, saknar alla <3

Gott nytt år på er fina läsare! 2020 is about to go down och jag är så jäkla redo! Äntligen, nu kör vi ett nytt decennium och lämnar ett annat bakom oss. Hoppas ni får en fin kväll <3 Puss och kram

Gillar

Kommentarer

ÅRRESUME 2019 PT. 1

JANUARI - Jag startade året med influensa som höll i sig en vecka in på 2019 sen var jag äntligen frisk, under den perioden tittade jag väldigt mycket på fotboll // Jag körde ett sista race på min kurs på universitet, sista tentan skulle in! // När tentan var inlämnad var det dags för semester så jag tog mitt pick & pack och åkte och hälsade Linn en helg // I slutet på januari kom Moa hem så vi passade på att ta en lunch med min kusin sen var vi ute på kvällen!

FEBRUARI - Jag var mycket hemma hos Sofie och Marcus eftersom jag hade valt att hoppa av min kurs på universitet och var arbetslös // Vi kollade på när min kusin spelade hockey och jag mös maaaassor med morfar! // Sofie & Marcus var hos oss en helg och efter det stannade Totte hos mig några dagar eftersom jag ändå bara gick hemma. // Jag var återigen nere hos syster och vi var ute i skogen igen, himla mysigt!

MARS - Jag började bli mer och mer bekväm i min kropp och vågade för första gången visa upp den, stort steg! // Jag hälsade på Moa i Oslo, hade inte varit där sen jag flyttade hem i Juni 2018 så det var skönt att komma tillbaka! // Eftersom jag gick hemma så började jag ta tag i träningen igen och älskade det, så himla skönt! // En kväll i slutet av mars gick jag och några släktingar på bio, tyvärr sög filmen verkligen men det var mysigt i alla fall!!

APRIL - Jag hade mycket ångest i perioder eftersom detta var tredje månaden jag gick hemma arbetslös, kände mig värdelös och som att jag aldrig skulle få ett jobb, men titta var jag är idag! Med ett jobb jag älskar. Så jag och mamma köpte med mat, satte oss vid vattnet och bara pratade, välbehövligt // Jag var återigen hos syster och hjälpte henne att städa balkongen inför våren, på kvällen kom pappa över på tacos // Jag gjorde mig fin för att gå ut och äta med ett gammalt kompisgäng, vi hade inte träffats på 3 år så det var verkligen så himla roligt! // Jag fortsatte att ha träning som min största hobby och spenderade många timmar av livet på gymmet!

Gillar

Kommentarer

SAKER JAG ÄR STOLT ÖVER

Som vi alla vet går 2019 mot sitt slut och något jag tycker är väldigt viktigt är att höja allt bra man gjort under året och ge sig själv lite cred! Därför hade jag tänkt låna fina @sarakarlssonsse idé och ta upp lite saker som jag är stolt över med 2019.

- Jag flyttade hemifrån. Detta är självklart det största som hänt detta året, kanske till och med största som hänt någonsin. Jag är så glad över min lägenhet för jag trivs verkligen som aldrig förr, detta är mitt hem och det är menat att jag ska vara här, underbar känsla. Är stolt över att det gått så himla bra att bo själv också, hade det varit något år sen hade jag aldrig fixat det.

- Mitt jobb. Jag har för första gången i livet hittat ett jobb jag trivs otroligt bra med, och det bästa: där dom trivs med mig. Jag har alltid frågat mamma "hur hittar man ett jobb man inte känner ångest över att gå till?" och nu förstår jag! Så stolt över att jag visade vad jag gick för i somras och fick då ett vikariat på 75% till och med 31/12. Nu är vi snart där och jag har fått reda på att jag fått ett nytt vikariat på 100% till 14/6 sen har jag jobb över sommaren också, magisk känsla!

- Kroppens mående. I början av maj fick jag nog av att inte må bra i kropp, fysiskt. Jag hade ont överallt och kände mig inte stark någonstans. När jag var yngre kämpade jag alltid med min vikt pga samhällets syn och inte för att jag mådde dåligt fysiskt, vilket det var denna gången. Jag trivdes psykiskt i min kropp men behövde göra en förändring för mitt framtida jag. Så jag gick ner x antal kilo som jag aldrig någonsin trodde jag skulle kunna. Även fast det enda som spelar roll är måendet gör det mig ändå stolt på något vis.

- Mitt psykiska mående. Även fast jag föll pladask ner i skiten igen i oktober har detta året varit helt magiskt i mitt psykiska mående! Jag mådde skit i några veckor nu i höst men jag var verkligen tillbaka så mycket snabbare än jag varit dom andra gångerna och det är för jag vet hur jag ska hantera det och vad felet är. Såhär bra har mitt psyke inte mått sen jag var ett barn, herregud.

- Bekväm i min kropp. 2019 är verkligen året då det hände något mellan mig och min kropp. Vi fick en sån galen connection och blev bästisar typ. Just nu ser jag inget negativt med min kropp alls, den är helt fantastisk. Den bär mig varje dag oavsett hur jag behandlar den, det är något som gör mig så stolt över den att det inte finns en enda cell i mig som kan hata på kroppen längre, det är slut med det.

- Insett mitt eget värde. I många år har jag bara tänkt på andra och brytt mig om att bara dom ska må bra och inte brytt mig om hur jag själv mår. Men i år har det blivit ändring på det och jag har bara brytt mig om dom som genuint bryr sig om mig, Det tänker jag fortsätta med för det är mig själv jag ska leva med livet ut, då är det viktigt att jag mår bra.

Har ni något ni är extra stolta över från 2019?

Gillar

Kommentarer