LINN DÖSSING

JAG TAR EN PAUS

Hej vänner! Jag har bestämt mig för att ta en liten paus härifrån. Just nu är det alldeles för mycket för mitt huvud med jobb, plugg, flytt och allting. Så jag känner att detta är bäst just nu! Jag kände mest bara för att kika in och berätta för er så ni inte undrar var jag blir av. Vi ses och hörs när jag känner mig redo igen. Ha det bäst så länge och glöm aldrig bort hur grymma ni är! Puss och kram <3

Gillar

Kommentarer

VECKANS PLANER V. 43

MÅNDAG

Jag har lyckats vända tillbaka mitt dygn så jag vaknade redan vid 7.40 och var utvilad. Jag började inte jobba förrän 12 så jag låg kvar i sängen och läste i några timmar. Jag jobbade mellan 12-21 och när jag kom hem kollade jag på fotboll innan jag gick och la mig igen!

TISDAG

IKEADAG!!!! Morgonen börjar med att jag ska äta frukost hos mormor och morfar innan jag och mamma ska ha en heldag på IKEA. Jag har presentkort där och har spanat in lite jag behöver till flytten, så imorgon ska det sista inhandlas! Jag har verkligen längtat efter denna dagen så äntligen säger jag bara!

ONSDAG

Jag har en ledig dag så här ska jag sätta mig och göra två uppgifter i skolan. Det är nämligen deadline på dom mitt under flytten så jag tänkte göra klart det så jag kan släppa skolan då i alla fall! På kvällen har jag och Emma bokat in ett IW-pass, längesen jag var på det så det ska bli så skönt! Blev ju sjuk när vi kom hem från Turkiet så jag har inte lyckats komma igång med träningen riktigt än, men nu är det dags!

TORSDAG

Jag är faktiskt ledig även här och då har jag noll planer. Men det är bra för jag måste fortsätta rensa och packa. Mamma påminde mig imorse om hur mycket grejer jag måste packa ner, och det är faktiskt bara två veckor kvar haha! Så det måste rensas idag, det är mycket jag kan göra av med! Denna gången måste jag vara hård i rensningen, jag vill inte ha med mig massa jag inte använder till lägenheten!

FREDAG

Jag börjar jobba 16 och innan dess ska jag fortsätta med torsdagens planer tänkte jag. Jag har i alla fall inte så mycket planerat innan jobbet börjar. Jag jobbar jour så jag sover kvar på jobbet denna natt.

HELGEN

Jag går av 09 på morgonen på lördag och då tänkte jag träffa pappa en stund om han är Kristianstad. Jag börjar jobba igen 18 och sover sedan på jobbet. På söndag är det samma visa, jag går av 09 och går på igen 18 så jag får se vad jag hinner med där i mellan!

Hoppas ni får en fin vecka <3

Gillar

Kommentarer

VECKANS LISTA V. 42

VECKANS MÅENDE
Jättebra! Men det har dippat mer än det brukar faktiskt. Haft lite ångest i perioder denna veckan, men jag tror mycket det beror på omställningen på årstiderna!
VECKANS BÄSTA
Att Moa kom hem och överraskade mig i torsdag!!! Ska självklart berätta mer om detta men åååh vad glad jag blev. Tänk att vakna upp av att din bästa vän som du inte träffat på 3 månader står i dörren, magi!

VECKANS SER FRAM EMOT
Flytten! Nu är det mindre än 2 veckor kvar tills jag har nycklarna i handen och kan börja flytta in saker i MIN lägenhet!! Har köpt allt jag kan innan flytten går så nu känns det galet nära.

VECKANS HAR SETT
Youtube. Älskar att ha det igång i bakgrunden oavsett vad jag gör! Vloggar älskar jag att kolla på, så mysigt att få följa med i andras vardag!!

VECKANS GODASTE
Måste ju säga marabou pepparkaka här! Så himla god och julig. Allt som får mig att tänka på julen är fantastiskt, älskar det!

VECKANS LÅT
Släpper allt - Linnea Henriksson ft. Norlie & KKV. Ganska gammal låt men tycker texten är så otroligt fin så lyssnar ofta på den!

VECKANS BORDE
Fortsätta packa ner livet i lådor haha. Om två veckor ska allt vara klart och det är långt ifrån halvklart ens. Jag jobbar ganska mycket så måste bli bättre på att ta tag i det när jag är ledig!

VECKANS BÄSTA INKÖP
Mina saker till lägenheten. Denna veckan har jag köpt sängbord, ett avlastningsbord och mattor! Är så nöjd med alla fina saker, galet vad mysigt jag kommer ha det <3

VECKANS MEST LIKADE BILD

Gillar

Kommentarer