LINN DÖSSING

NYA INKÖP

Nu när jag fick skatteåterbäring från Norge denna månaden (utan att jag visste om det) unnade jag mig två saker som jag tänkt på ett längre tag. Skalet har jag sett att många har och har alltid tyckt det är najs, tycker det är snyggast med mörka skal till min svarta telefon så därför passade detta perfekt. Det var nämligen sänkt från 399kr till 120kr, det kapet kan man ju inte missa. Förr köpte jag nya skal till mina mobiler HELA tiden men nu har jag haft samma sen januari så tycker ändå jag förtjänar ett nytt va? 😉

Nästa inköp blev en brun utan sol. Har alltid använt Cocoa Browns brun utan sol och trivts med den, men på senare har jag aldrig fått den jämn och jag tycker det är så jobbigt att den färgar av sig överallt innan man tvättar av översta lagret, så jag var sugen på att testa någon ny och wow! I’m in heaven. Ida Warg har verkligen lyckats. Även fast där inte finns någon colour corrector blir det väldigt jämnt, något jag var rädd för att det inte skulle bli. Färgen syns efter ungefär 3-5 timmar (jag sov med den så jag hade färg när jag vaknade upp) och jag var så förvånad att det blev jämnt även fast man inte ser någon färg när man applicerar den. Den ger bra färg, vill man bli ännu mer brun kan man bara fylla på med flera lager! Jag la på ett lager innan jag la mig och ett när jag vaknade, då tyckte jag att jag fick perfekt färg! Så är ni ute efter en bra brun utan sol tycker jag verkligen ni ska testa Ida’s. Det bästa av allt dock: den luktar inte! ÄLSKAR det.

Gillar

Kommentarer

ATT LÅTA NÅGON GÅ

Alltså detta krångel, jag får PANIK. Alla vet väl om det eftersom ingenting fungerar och inte gjort på några dagar. Jag hoppas verkligen Nouw löser det snart för jag saknar verkligen att blogga nu haha... Men eftersom jag varit lite frånvarande pga krångel tänkte jag att vi kan kolla tillbaka på vad jag haft för mig!

Gårdagen började med att jag var VLC här i stan, det är ett ställe där man kan få hjälp med studier. Jag har nämligen tänkt söka in till undersköterska med inriktning på psykiatrin till hösten! Anmälan öppnar om 2 dagar så måste skriva ihop ett personligt brev och fixa fram anställningspapper som ska skickas med in, så spännande!

När jag hade varit där var det dags att lämna blod för första gången! Jag har ju alltid tatuerat mig med jämna mellanrum och eftersom det måste gå minst 6 månader efter en tatueringen har blodgivare aldrig varit aktuellt. Men nu var det mer än 6 månader sen så jag passade på! Det var inte alls läskigt och gick jättefort, känns så himla bra att ha gjort det och kunna hjälpa till med det jag kan. Fick reda på att man får ett SMS om när ens blod kommit till användning också och det tycker jag är fint, då vet man att man gjort en bra gärning.

När jag kom hem bröt jag ihop då jag fick reda på att min syster hade fått åka in akut till djursjukhuset med Totte och att han blev inlagd. Dom hade hittat massa fel på honom och jag har en klump i magen hela tiden för jag är så rädd att han inte ska klara det. Han är ändå 8 år och hittar dom något som inte går att fixa är det såklart mest rättvist att låta honom somna in, även fast det är det sista jag vill. Som ni vet så betyder han något otroligt mycket för mig och det gör så ont i mig när han inte mår bra. Men jag försöker tänka positivt, att han kommer klara det. Skulle han inte göra det får jag ta det när det kommer!

Dock slutade det inte där. På kvällen började Leah också kräkas massor och Sofie fick därför åka in med henne också till djursjukhuset. Både hon och Totte var väldigt uttorkade och fick dropp och smärtstillande. Jag undrar verkligen vad det är, vad är oddsen att båda blir sjuka på samma dag? Jag har läst så mycket om att folk lägger ut saker lite överallt som hundar älskar att slicka i sig, men som är farligt för dom så därför tror jag det kan vara något sånt, varför skulle dom annars bli sjuka på samma dag? Med samma symptom? Nej usch ni kan ju bara tänka er hur mycket jag gråtit, mina ögonstenar. Men vi får hålla tummarna och hoppas dom blir bra snart igen <3

Gillar

Kommentarer

EN ONSDAGSLISTA

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Svar: Elise och Astrid är mina favoriter just nu. Så tror det hade blivit något av dom!

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Svar: Kärlek utan sex tror jag ändå. Svår fråga, finns både för och nackdelar med allt!

3. Har du bra självförtroende?
Svar: Har fått bättre med tiden men helt bra är det nog inte ändå. Bättre kan det bli.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Svar: 1. Plugga i höst, vet inte vad det blir än men något blir det. 2. Förbereda blogginlägg. Har planer hela helgen men vill ändå uppdatera er! 3. Njuta av sommaren, viktigaste!

5. Vad skulle du vilja heta om du föddes som det motsatta könet?
Svar: Aston eller Noel, älskar dom namnen!

6. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Svar: Ja! Mamma har sparat några jag fått vid speciella tillfällen och som betyder mycket!

7. Varför har du just den profilbilden på Instagram?
Svar: För jag älskar den bilden. Min tröja matchar ihop med dörren jag står vid och jag är glad. Vad kan gå fel?

8. Vad väljer du, Max eller McDonalds?
Svar: Max alla dagar i veckan! McDonalds har så dåligt utbud på vegetarisk mat.. Tyvärr!

9. Hur uppvaktar man dig?
Svar: Det krävs så lite. Skicka ett brev, skriv ett fint meddelande eller något så enkelt. Blir så glad för fina ord, betyder extremt mycket för mig.

10. Din absolut sämsta egenskap?
Svar: Att jag övertänker allt. Har blivit bättre men kan fortfarande tänka på saker i all evighet och tänka om hela tiden. Så onödig energi tyvärr!

11. Din bästa egenskap?
Svar: Återigen att jag bryr mig så mycket om mina medmänniskor.

12. Har du kysst en kompis?
Svar: Jodå. På en och annan fylla har det absolut hänt!

13. Hade du kunnat ha distansförhållande?
Svar: Tror tyvärr inte det. Tycker jag om någon behöver jag närheten ifrån den personen. Ett tag kanske det hade fungerat men inte i längden!

14. Hur lång är du?
Svar: Mellan 168 cm och 169 cm!

16. Ett boktips?
Svar: Alla böcker från Sofie Sarenbrant och Emelie Schepp! Båda två skriver serier där du får följa samma människor och dom är så spännande, längtar hela tiden efter nya böcker!

17. Bäst just nu?
Svar: Att jag trivs som fisken i vattnet på jobbet, älskar det!

Gillar

Kommentarer