LINN DÖSSING

31 MAJ 2018

/Vid denna tiden för ett år sen/

För ett år sen flyttade jag hem från Oslo. Jag kan inte förstå att tiden gått så fort samtidigt som det känns som det var en evighet sen.. Ett år har gått och jag har fortfarande inte vant mig vid att ha Moa så långt ifrån mig, och känner mest "kommer jag någonsin vänja mig?". Jag tror faktiskt inte det, men sånt är livet hörni. Moa är lycklig där hon är och jag är lycklig där jag är, det är det viktigaste. 

Jag har kommit in i en dipp igen, har ingen aning om vad jag ska blogga om. Min dagar ser likadana ut och därför blir det väldigt svårt att blogga om det, samtidigt som jag inte kommer på något annat. Så om ni vill får ni gärna lämna en kommentar med lite tips. Vad vill ni läsa om? Give me evrrrrrything!! 

Jag hoppas ni har världens finaste helg i alla fall. På söndag ska jag äntligen få träffa familjens nya tillskott, älskade Leah. Som jag längtar. 

Gillar

Kommentarer

DE SENASTE DAGARNA

​Vill bara börja med att tacka er för alla kommentarer på inlägget om min mammas olycka. Vi har gråtit både jag och mamma när vi läst dom, och jag lovar att mamma har fått höra vartenda ord om och om igen, hon förtjänar all kärlek. Så tusen tack, det värmer mitt hjärta <3

I måndags var jag tillbaka på friskis efter en period med endast skogspromenader. Jag gick på min mosters cirkelgymspass, efter det duschade jag sen köpte jag mig en bar som mellanmål. Hatar att dessa barsen kostar så mycket, för tusen vad goda de är!

På kvällen var det dags för föreläsning! Jag och mamma fick det i present/morsdagspresent av syster, så snällt! Det var verkligen den bästa föreläsningen jag varit på, får ni chans att gå på Micke Gunnarssons föreläsning så gör det! Ni kommer få en helt annan syn på livet efteråt, det lovar jag er.

Jag fick låna en tröja av mamma och då sa hon att jag kunde ta den för hon kommer aldrig använda den, tror ni jag blev glad eller?! Nu är det min favorittröja, älskar ju gult.

Igår startade jag dagen med ett IW-pass. Ett pass som endast innehåller crosstrainer för er som undrar. Jag älskar det men det är så in åt helvete jobbigt haha, sista 15 minuterna är ENDAST vilja, hade gett upp om det inte var för musiken och för alla som peppa varandra där inne! Efter det stannade jag på gymmet en stund och snackade med min moster.

Efter jag hade kommit hem från passet var jag sugen på att träna igen så jag gav mig ut på en promenad i skogen, blev 8 km tillslut. Kan ni förstå min träningsvärk i benen idag?! Först ett benpass sen en skogspromenad, nästan bara benen som fick stryk igår haha.. Även fast det är hemskt att ha träningsvärk är det underbart på ett vis för då vet man att man gör rätt, musklerna får kämpa!

Om en stund ska jag ge mig in till stan och möta upp mormor och morfar. Vi ska kolla på när min kusin springer Kalvinknatet, så mysigt!

Gillar

Kommentarer

MIN SYSTER HAR KÖPT HUND

Alltså jag har dött sötdöden, är dom inte bland det finaste ni sett?

Min syster med sambo har alltså köpt en valp. En liten kompis till Totte. En liten Leah. Jag har blivit "moster" igen!! Jag har tyvärr inte träffat henne än, men nästa vecka så! Jag är så ivrig och vill bara gosa med henne hela tiden, det förstår ni nog ;). Jag ringer min syster på Facetime minst 1 gång om dagen bara för att få prata med Totte och Leah, hur töntig är jag?

Så vi har bilvit en till i familjen (inte ens min hund men jag räknar henne som min hehe) och jag är så lycklig! Tänk så mycket roligt vi kommer hitta på tillsammans! För er som undrar så är hon en blandning mellan chihuahua och phaléne!

Gillar

Kommentarer