LINN DÖSSING

FRÅGESTUND

Hej! Såg att fina @Hilma körde igång en frågestund på sin blogg och då insåg jag att det är ganska längesen jag själv hade en frågestund så det tycker jag vi kör på! Tack för idén bästa Hilma! Har också många gånger tänkt samma tankar som Hilma, att ingen bryr sig om mitt liv och mina svar, men det skiter jag i just nu, för frågestund är så galet roligt så det blir det ändå.

Våga fråga precis det ni vill så ska jag försöka så smart och bra jag kan! Hoppas ni får en fin Valborgsmässoafton oavsett vad ni ska göra! <3

Gillar

Kommentarer

MATLISTAN

Hittade denna listan hos fina Mathilda som förövrigt har världens bästa blogg, framförallt för oss vegetarianer. Hon lägger upp massa recept och nu har hon börjat med "Mathilda testar" där hon jämför olika vegetariska märken, så himla kul!

Vad finns alltid i din kyl? – Pepsi max, mjölk, ägg (viktigt med mjölk och ägg så man kan göra pannkakor när man vill), vatten, sylt, matlagninggrädde, gräddfil/cream fraiche. Det är de första sakerna jag tänker på!

Vad finns aldrig i din kyl? – Eftersom jag är vegetarian finns aldrig kött, fisk eller fågel i min kyl! Annars är det ketchup, ytterst få saker jag kan ha ketchup till så skulle nog aldrig köpa hem det. Nyponsoppa, animaliskt pålägg och bubbelvatten tar heller aldrig plats i min kyl.

Nämn en underskattad smak/smakkombo i bakverk. – Jag äter ytterst sällan bakverk men något jag tycker kan vara gott är att blanda sött och salt, den kombon tror jag mycket på!

Nämn en överskattad smak/smakkombo. – Ketchup till typ allt?! Det enda jag kan ha det till är pasta och då är det ytterst lite haha, det smakar liksom som att pressa en tomat och ösa på strösocker, så sött.. Nae den går inte hem hos mig faktiskt. Minns ni när det va en "hype" att ha ketchup till pannkakor? Nej fy kan inte ens tänka mig hur äckligt.

Vad äter du helst till frukost? – Gröt tycker jag om för det är det jag håller mig mätt på längst, men kan tycka det är ganska tråkigt tyvärr haha. Men annars älskar jag smoothie och pannkakor/bananpannkakor!

Vad skulle du aldrig äta till frukost? – Som Mathilda skrev tänker säkert många "lagad mat" på denna punkten men likt Mathilda har jag inga problem med att äta lagad mat till frukost haha. Eller ja, lagad mat kan jag äta men hade nog aldrig kunnat äta riktigt fet mat till frukost, där går min gräns. Annars kan jag äta det mesta!

Gillar

Kommentarer

EN HELG HEMMA

Hej vänner! Jag tror bestämt att detta är den enda bilden jag tagit på hela helgen haha?! Det bevisar verkligen att jag endast varit hemma i helgen och tagit det lugnt! Jag har haft huset för mig själv i princip hela helgen så jag bestämde mig för att endast vara hemma och kolla Grey's Anatomy! Lyckades plöja igenom en hel säsong så något har jag trots allt gjort haha ;) Middagen som ni ser ovanför åt jag igår framför serien, så underbart att bara glo på serie och inte behöva röra sig en meter. Jag är ca världens mest rastlösa människa men denna helgen behövde jag verkligen bara vila, brukar vilja ha något att göra varje vaken sekund men inte i fredags, och inte i lördags.

Imorgon är det tillbaks till verkligheten igen! Ett cirkelgymspass står på schemat vid 10.30 och efter det ska jag möta upp Malin som jag ska umgås med hela dagen, så mysigt! Vi tänkte åka till köpcentrumet som ligger här i närheten och bara kolla igenom alla butiker! Hoppas ni har haft en fin helg, oavsett om ni har haft fullt upp eller tagit det lika lugnt som mig <3

Gillar

Kommentarer