LINN DÖSSING

VÄLKOMMEN APRIL

// Pictures from Pinterest //

Äntligen är mars över, den värsta månaden på året enligt mig haha! Nu går vi verkligen in i en vårmånad så nu får vi hoppas att vi går mot varmare tider! Självklart måste vi ju ha en recap på mars, så den kommer här!

Månadens färg:
Beige, har fått in det mer i vardagen och det är verkligen en färg jag kommer fortsätta bära i vår, så himla fint och stilrent!

Månadens favorithändelse:
När jag var tillbaka på hemmaplan i Oslo och fick träffa både Moa & Johanna, så underbart!

Månadens dryck:
Pepsimax. Kommer jag någonsin skriva något annat här? Tror inte det haha.

Månadens detalj:
Att jag är nöjd med livet. Finns mycket jag hade kunnat oroa mig över men väljer att leva i nuet och ta saker som de kommer, så himla skön känsla.

Månadens klädesplagg:
Min hoodie, den är så rymlig och varm <3 Måste köpa fler dock, den jag har nu är så nopprig haha!

Månadens middag:
Grillade vegofiléer med klyftpotatis eller potatisgratäng!

Månadens bästa inköp:
Måste vara mina bussbiljetter till Oslo. Har knappt köpt något denna månaden, vill gärna hålla i mina pengar så länge jag inte har jobb!

Månadens bästa beslut:
Att älska mig själv. Det kommer ju inte bara så och inte ett beslut jag tagit direkt. Men har tagit ett beslut att sluta tänka dåliga tankar om mig själv varje dag och istället tänka något positivt, har redan fått mycket bättre syn på mig själv!

Månadens upptäckt:
Att jag är fin EXAKT som jag är, behöver inte ändra på mig för någon annan, endast för mig själv om jag skulle vilja det. Men jag är fin, vi alla är fina och speciella som vi är.

Månadens projekt:
Jobbsökandet. Nästa vecka ska jag på två intervjuer så har vi tur har jag kanske jobb i slutet av veckan, vi håller tummarna!

Månadens längtan:
Sommaren, har kollat tillbaka på bilder och längtar ihjäl mig efter att vara barbent och använda öppna skor. Wow, ska bli så underbart!

Månadens uppfyllda mål:
Börja träna för att det är kul och inte för att jag måste.

Gillar

Kommentarer

TIPS ATT KOLLA PÅ

Antar att de flesta redan sett alla tre men tänkte ändå tipsa om de, för jag tycker verkligen de är bra. Så om ni inte kollat på någon av dessa, gör det asap!

BOHEMIAN RHAPSODY - Var typ i chock när jag såg denna filmen, så galet bra?! För oss som inte fanns på 70-talet när Queen slog igenom är det ju verkligen roligt att få se hur allt startade och vilken ikon Freddie var alltså, var det något inom musik han inte kunde?! Jag älskar filmer med musik i, framförallt när det är musik man känner till också. Om ni lyckats missa denna filmen borde ni verkligen kolla på den, 5/5 toast lätt.

LEAVING NEVERLAND - Vet inte hur jag ska förklara denna serien, "bra" känns inte som rätt ord för den är fruktansvärt hemsk men det är ju ändå bra att den gjordes och uppmärksammades, förstår ni mig? Grät och svor så mycket genom de två avsnitten som finns, är helt tom på ord alltså usch. Jag tror 100% på vad männen berättar, varför skulle de ljuga? Kan faktiskt inte förstå folk som säger annat. Så har ni inte sett den så kolla på den, det behöver verkligen uppmärksammas och pratas mer om. 5/5 toast pga viktigt.

A STAR IS BORN - Älskade film. Har sett den 3 gånger och den är verkligen jättebra. Dock tycker jag det är tråkigt att folk hypade ihjäl den när den släpptes för jag hade SÅ stora förväntningar, och till de stora förväntningarna levde den tyvärr inte upp haha, svårt att förklara men jag tror ni förstår. Tycker framförallt den är bra eftersom den tar upp alkoholism som jag pratat om innan, så viktigt! 5/5 toast.

Gillar

Kommentarer