LINN DÖSSING

33 ÅR SEN PALMEMORDET

Alltså detta vädret vi har fått leva med de senaste dagarna är ju magi! Helt galet hur mycket vädret kan påverka ens humör alltså, är så euforiskt lycklig just nu. Igår åkte jag, Sofie, Marcus och Totte ut i skogen och gick 3km, vi stötte på lite hinder på vägen också haha. Det va vatten som vi va tvungna att ta oss över (annars hade vi fått gå flera km åt andra hållet och det kände vi inte för) så Marcus som hade vattentäta skor och byxor tog sig över och byggde sedan en bro av stockar och pinnar till mig och Sofie. Han är så jävla snäll haha, otroligt gulligt av honom! Egentligen hade han bara kunnat låta oss gå över som honom och bli blöta, men han byggde en bro till oss istället. Det kallar jag hjälte <3

På tal om ingenting så är det idag 33 år sen Olof Palme blev skjuten. Alltså detta jäkla fall, låt mig bara lösa det?! Tycker lätt att det är det mest intressanta mordet i Sveriges historia, det finns så många oklarheter alltså.. Jag har ju en teori men den håller jag för mig själv för den är väl troligtvis inte rätt (nej Linn varför skulle du veta som inte ens var född?), men det är ju galet spännande. Tycker ni också sånt här är intressant?

​Imorgon är det 1 mars och alltså början på den månaden jag hatar mest. Vet faktiskt inte varför men jag har alltid gjort det konstigt nog. Dock kommer Moa hem imorgon och stannar till måndag så detta året startar månaden på bästa vis <3 Så imorgon ska jag med Moa till stan sen på kvällen sover hon hos mig, kan det bli bättre?! Nej nu ska jag sova så timmarna tills jag får krama om Moa minskar snabbare! Hoppas ni har haft en fin torsdag <3 

Gillar

Kommentarer

VINN 1500KR I PRESENTKORT

Om ni mot all förmodan missat så har @Matildaberlin just nu en tävling på sin blogg. Inte vilken tävling som helst heller, nejnej! Ni kan vinna 1500kr i presentkort hos softskin.se, har ni hört något bättre?! Självklart är jag själv med i tävlingen, en sån chans missar man ju inte. Men in och tävla med er vetja, mycket fina saker i prispotten! Klicka HÄR för att komma till inlägget.

När ni ändå är inne på Matildas blogg tycker jag absolut ni ska ta och följa henne. En mer genuin och härlig människa är svår att hitta! Varje dag när jag kikar in på hennes blogg blir jag glad. Alltid lika positiv och har alltid lika bra tips, det uppskattar man! Så in och gör Matilda glad genom att följa henne!

Gillar

Kommentarer

ALL TIME FAVORITE

Hej finisar! Hoppas allt är bra med er! Idag tänkte jag visa er mina olika spotifylistor, har tänkt göra det länge men nu har jag rensat och organiserat i listorna så nu är de redo för uppvisning! Hoppas ni hittar något låttips. Puss

ALL TIME FAVORITES

Här har jag låtar som jag aldrig tröttnar på. Låtar som har en stor betydelse för mig (vilket gör att jag aldrig tröttnar). Såklart helt fantastiska låtar enligt mig! Dessa låtar är såna jag kan lyssna på när som helst, var som helst. Sätter någon igång denna listan låter jag den rulla utan att byta låt för jag älskar alla lika mycket, det är ganska fint tycker jag.

FAVORITER JUST NU

Här har vi listan som uppdateras hela tiden. Det är på denna listan nyheter kommer in och när jag har tröttnat på de så raderas de, vissa går till "all time favorite"-listan och vissa har jag spelat sönder så de raderas för gott ungefär haha.

DAGS FÖR PARTY

Partylistan! Låtar som får mig att bli taggad och listan jag alltid sätter igång när jag ska sminka mig till förfest. Både gamla och nya låtar som gör mig lika pepp varje gång!

NU ÄR DET JUL IGEN

Som ni säkert förstår så är det en lista med alla jul-låtar. Denna listan lyssnar jag ju självklart inte bara på runt jul utan alla olika tider på året när jag känner för det. Vissa av dessa låtar är ju mina favoritlåtar så kan ju inte lyssna på de endast en gång om året hallå?!

BEAUTYSLEEP

Sist men inte minst; lugna favoriter. En lista med endast lugna låtar som får en att värva ner och gå in i sömnläge. Älskar att lyssna på denna listan när jag ska sova, slappnar av så galet mycket.

Gillar

Kommentarer