LINN DÖSSING

HAR JAG JÄRNBRIST?

// Ser ni hur fin inredning detta caféet har? Blev helt till mig, så fantastiskt! //

Hej hjärtisar. Usch vad jag inte mår bra just nu, därav endast tidsinställda inlägg denna veckan än så länge. Den senaste veckan har jag varit omänskligt trött, alltså ni vet sådär trött så man somnar så fort man sitter ner? Jag har somnat på bussen, på tåget, på föreläsningar, i bilen, alltså överallt. Tyckte det var konstigt i början då jag aldrig är såhär trött, även fast jag sover lite ibland, men sen kom jag på; har jag brist på något kanske? Som ni vet blev jag ju vegetarian i mitten på december och har inte tagit några kosttillskott för jag ville se hur kroppen reagerade först, och nu har den garanterat reagerat! Så i tisdags var jag på vårdcentralen och tog prover på lite allt möjligt, har jag tur hör doktorn av sig imorgon! Vi får hålla tummarna för mig <3

Annars då? Mycket som bara den i skolan, vi har inte mycket att läsa eller mycket uppgifter utan det är bara otroligt mycket i huvudet. Denna kursen är garanterat svårare än min förra och huvudet hänger tyvärr inte med riktigt, kan ju bero på att jag är så trött också så huvudet fokuserar på att hålla sig vaken! Imorgon har jag ett seminarium och uppgiften inför det är klar i alla fall så resten av kvällen ska jag unna mig att kolla youtube och bara ta det lugnt.

Förresten, är så kluven om jag ska anmäla mig till högskoleprovet eller inte.. Sista anmälningsdagen är imorgon men jag känner verkligen inte att jag har råd med det just nu, samtidigt som det hade känts bra att göra det... Hm.. Får diskutera med mamma när hon kommer hem, hon brukar ha kloka svar <3

Gillar

Kommentarer

MINA TATUERINGAR

I söndags när jag la ut min lista, där jag skrev att jag hade 15 tatueringar blev många chockade, för ni har ju faktiskt inte fått se så många. Så därför tänkte jag göra ett inlägg med alla en gång för alla, hoppas det blir uppskattat! Nu när jag satt och skrev detta inlägget insåg jag att jag till och med har 16 tatueringar, jag som själv sagt 15 stycken hela tiden haha! Men nu ska ni få se alla + en liten förklaring till alla.

Här har vi mina två första tatueringar, som gjordes vid samma tillfälle. 13 augusti 2016. På bild ett ser ni att jag & min syster gjorde en syskontatuering ihop. Såklart betyder den jättemycket eftersom hon är en av dom bästa människorna i mitt liv, skulle gå genom eld för henne.

På bild två ser ni att jag skrivit "fortsätt" på min handled och det är från låten "Du är snart där" med Håkan Hellström. Den har jag gjort för att påminna mig själv att fortsätta, framförallt genom min depression. När jag kollar på den nu blir jag bara stolt, för jag fortsatte och jag klarade det.

Den 16 september 2016, alltså lite mer än en månad senare var det dags igen. Eftersom tatueraren tog betalt i timpris passade jag på att göra 4 stycken! På bild ett ser ni att det står "GRL PWR" på min ankel, och jag tror ni förstår varför! Vi måste fortsätta kämpa för att få det jämställt, och då behöver vi massa power från kvinnorna.

På bild två (tyvärr enda bilden jag har på den tatueringen) är det två trianglar, den gjorde jag verkligen bara för att jag tyckte den var fin! Tänkte lägga till en text under i framtiden.

På bild tre har jag och Sarah gjort en vänskapstatuering, vi valde mellan många men det slutade med att vi valde "always", den betyder mycket pga min bästis ju! Always by your side <3

Bild nummer fyra är min mom-taturing. Som ni nog förstår så står den för mamma och betyder extremt mycket, mamma är den människan som hjälpt mig genom allt i livet, är sååå tacksam!

Dessa tre tatueringarna gjorde jag i Turkiet när jag och Sarah var där, så mellan den 3-10 oktober 2016. Dom två första är fylletatueringar och de gjorde vi hos en kille vi lärde känna därnere. På bild ett ser ni att vi gjorde ett hjärta på ankeln, som står för vår vänskap! Dock har jag fyllt i det vid ett senare tillfälle för att få det rakt.

På bild två ser ni en punkt och ett komma, det är ett semikolon som egentligen ska vara ifyllt. För er som inte vet vad semikolon-tatueringen betyder så skriver Nyheter24 såhär: Men varför just ett semikolon? Enligt Mirror säger organisationen har de valt detta skiljetecken för att det visar att författaren kunde ha avslutat meningen, men valde att fortsätta. "Författaren är du och meningen är ditt liv" skriver de. Psykisk ohälsa är ju något dom finns i våra liv och tyckte därför det var fint.

På bild tre ser ni min mormor och morfars personnummer. Två människor jag värderar SÅ högt och som betyder så himla mycket för mig, självklart ska de vara med på min kropp. Kommer ihåg när jag ringde de på videosamtal när jag gjort den och visade, de blev ju sååå glada sötisarna!

Efter några månader, den 27 januari 2017 gjorde jag texten som ni ser här ovan. Det är också en text från låten "Du är snart där" Med Håkan Hellström! Min absoluta favoritlåt, så stark och så betydelsefull! När jag gjorde denna passade tatueraren på att rätta till hjärtat som vi gjorde i Turkiet som jag nämnde, så det blev symmetriskt och rakt.

Sen dröjde det faktiskt nästan 1,5 år innan jag samlade på mig fler. Dessa gjorde jag i Norge på min födelsedag, den 16 maj 2018. På bild ett ser ni en tatuering till min syster, ett pinkypromise med hennes bokstav i mitten. Vi kommer alltid hålla ihop och jag kommer alltid finnas i närheten, det lovar jag.

På bild nummer två ser ni ett kvinnotecken. Dels så tycker jag det är galet snyggt och sen är det samma som med min GRL PWR tatuering, vi behöver fortsätta kämpa. En dag ska vi ha samma rättigheter som män och då behöver vi tyvärr kämpa, man önskar bara att det vore en självklar grej.

På bild tre ser ni en våg nere vid foten. Den är dels för mamma, för hennes stjärntecken är vågen! Sen är den också för att våga, livet går upp och ner som i en våg men det viktiga är att man vågar sig igenom allt, fint tycker jag!

På bild nummer fyra ser ni två rosor, tycker den är SÅ snyggt gjord. Trodde den skulle flyta ihop eftersom den är så liten och det är massa små streck, men nejdå! Den gjorde jag också bara för jag tycker den är fin och jag älskar rosor.

De två senaste gjorde jag den 4 och 6 december 2018! På bild nummer ett ser ni min lilla tjej, som jag älskar henne. Det är nog den tatueringen jag fått mest komplimanger för, tycker den är sååå vacker! Den har ingen speciell betydelse utan den gjorde jag för att den är fin, och det är jag så glad över.

På bild två ser ni det senaste till min samling. Fisens "lilla" tass (trodde den skulle va sååå mycket mindre?!). Har velat ha hans tasstryck sen Marcus och Sofie tog över honom men det har aldrig riktigt blivit av, men nu så! Den är sne och ojämn men det är ju lite grejen, för det är ju precis hans tass hihi.

Det var alla mina tatueringar för nu, om jag känner mig själv rätt kommer det snart fyllas på ;). Vilken tycker ni bäst om?

Gillar

Kommentarer

NEW IN - VILKET KAP

Innehåller affiliate-länkar

Kavaj - HÄR // Kostymbyxor - HÄR

Alltså vilket kap jag gjorde i lördags när vi var i stan! Vi gick bara igenom h&m för att slippa gå utomhus haha, väl där inne hittade Moa en tröja hon skulle ha, så på väg till kassan går jag förbi denna dröm-kavajen. Jag kollar och då är den sänkt från 299kr till 60kr, det finns en silvrig kvar och självklart var det i min storlek. Den fanns i svart också men den fanns ej i min storlek + att jag ville ha silvrig.

Dock var klockan 14.45 och systemet stängde 15, så jag hängde tillbaka den och tänkte "om den är kvar när vi kommer tillbaka, då är det menat att jag ska köpa den". Jodå, när vi kom tillbaka hängde den på sin plats och då kände jag att ja, 60kr är den verkligen värd! När jag väl kom fram till kassan hade jag en bonuscheck på 25% som snart gick ut så jag använde den såklart, så denna skönheten fick följa med mig hem för endast 45kr. Helt galet!

Vad tyckte ni? Jag tyckte den var så cool och sen är det såklart ett plus att den var galet skön och festlig!

Gillar

Kommentarer