LINN DÖSSING

HÅKAN SLÄPPER NYTT

Glad fredag på er mina fina!

Underbar dag idag även fast jag är förkyld, har så ont i mina lungor och hosta haha, för jag har myskväll med mina fina vänner & Håkan har släppt en ny singel idag! Dagen började med att lyssna på Håkans nya singel och såklart älskade jag den, han lyckas gång på gång, förstår inte hur han gör!! Runt lunch mötte jag Andréa i Lund för att plugga på tentan, nu förstår jag äntligen vad jag ska skriva så det känns mycket bättre och mycket mindre stressande nu, så skönt.

Nu ikväll är vi ett gäng tjejer som är i Saras stuga & har myskväll, så himla underbart. Vi har ätit tacos och nu ska vi äta chips & spela spel, kan man ha en bättre fredagskväll? Tror inte det.

Hoppas ni mår bra.

Likes

Comments

FÖRSTA SNÖN OCH NYA NAGLAR

Första snön igår // Mina nya naglar

Igår när jag kom ut var det massor med snö(!!!) alltså inte bara några flingor utan snön hade verkligen lagt sig och den ligger kvar än idag faktiskt. Får hoppas det fortsätter snöa så det stannar till jul, drömmen är ju att ha en vit jul. Igår var jag hos tandläkaren och fixade några saker så jag slipper ha ont i mitt stackars tandkött, är alltid lika rädd att få massa skäll även fast jag sköter mina tänder haha, men fick bara beröm!!! Alltid skönt.

Slutet på månaden och det var återigen dags att fixa mina naglar idag! Känns som det var igår jag gjorde det sist?? Tiden går läskigt fort, men älskar att ha nya och fräscha naglar så det gör inte mig något haha. Sen jag kom hem har jag bara legat i sängen och vilat varvat med plugg, har åkt på världens förkylning samtidigt som jag har tentavecka så livet är inte på sin bästa sida just nu, men det är snart över igen som tur är!

Som sagt är det tentavecka och den ska vara inlämnad på tisdag, så tills dess blir det mycket tidsinställda inlägg vilket jag tror ni är förstådda med! Måste lägga all min energi på tentan nu då den var mycket svårare än jag trodde.. Hur mår ni mina fina? Hoppas allt är bra med er.

Likes

Comments

NY JACKA - ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR

Alltså äntligen säger jag bara! Kolla in min nya, fina, mysig jacka!!! <3

Jag beställde denna jackan från en hemsida den 14 maj i år, leveranstiden skulle vara på 1-2 månader och just då bodde jag ju i Norge! Så jag beställde den dit och när jag sedan flyttade hem och fortfarande inte fått den så hörde jag av mig till dem. Då fick jag ett mail tillbaka att den kom till Oslo i juni (när jag bodde kvar där) och eftersom jag inte hämtat ut den så hade den skickats tillbaka, problemet var ju dock att jag inte hade fått någon avi?! Så jag fick maila igen fram och tillbaka men tillslut fixade det sig så dem skickade den till Sverige istället! Dock fick jag ett sms att jag var tvungen att betala tullavgift, så tråkigt.. Så förra veckan kunde jag äntligen hämta ut den, efter 5 månaders väntetid haha.

Den är så himla varm och gosig så jag är väldigt nöjd nu när jag äntligen fått den, skulle ju varit sådan otur om jag fått den och den inte passade eller något. Dock kom den lite sent så den är lite för kall att ha nu, vi har fått massa minusgrader och frost här nu så vinterjackan har fått komma fram istället! Men i vår kommer jag få mycket användning av den!

Likes

Comments