LINN DÖSSING

TISDAG 30 OKTOBER

Tentavecka - vilket betyder plugg, plugg och åter plugg..

Känns som jag hade min förra tentavecka nyss men tydligen har det redan gått fyra veckor sen dess haha.. Men som sagt har vi tentavecka denna veckan och tentan ska vara inlämnad senast på torsdag 17.00. Jag och Ellen valde att plugga i min hemstad idag för att få lite omväxling, så jag mötte upp Ellen i stan vid 13, vi gick och åt sen satte vi oss och pluggade. Vi bestämde oss för att plugga intensivt i en timme, sen en liten paus, sen plugga i en timme och så vidare. Vi sitter just nu på ett café och har beställt in lite fika för att få upp blodsockret, viktigt! Allt i stan stänger 19 så då tänkte vi dra oss hemåt och sluta plugga för idag, som vi har kämpat hela dagen! Vi förtjänar lite kvällsvila.

Ikväll tänkte jag duscha och fixa allt inför imorgon, när jag ska ner till Lund för att gå på min andra sittning. Den första sittningen var rolig så jag är verkligen övertaggad, extra taggad är jag också eftersom vi ska ses några tjejer innan och fixa oss och dricka lite ihop! Hur mysigt låter inte det?! #NouwAutumnChallenge

Gillar

Kommentarer

NY VECKA - NYA MÖJLIGHETER

​Hej på er fina! Måste bara börja denna veckan med att tacka er för alla fina kommentarer, blir alltid lika glad när jag går in här och får se allt fint. Är så glad att ni uppskattar vad jag skriver och vill bara tacka er, för att ni är så underbara!

Då var det måndag igen, en dag som jag oftast brukar vara taggad på men denna veckan är jag tyvärr inte lika taggad. Vi har så otroligt mycket i skolan och på torsdag ska våran stora uppsats vara inlämnad, så har lite stress över det faktiskt. Men sitter just nu i skolan och har i alla fall kommit igång så det känns helt okej, vet precis vad jag ska få med men tycker det är så svårt att få ner i ord tyvärr! Det är så himla mycket man måste få med och det värsta av allt: man måste referera till kurslitteraturen - något jag hatar haha. Men vill bli klar med den imorgon, senast onsdagförmiddag för sedan på onsdagkväll är det sittning och efter det ska den vara inlämnad, slipper gärna att stressa över det och faktiskt njuta av sittningen på onsdag ;)

Hur har er start på veckan varit? Har ni höstlov? I så fall, njut för mig också! #NouwAutumnChallenge​​

Gillar

Kommentarer

Min helg i bilder

Fredag: Jag tog det lugnt hela förmiddagen och tog en lång dusch innan jag körde till min moster för att sminka min kusin till hans halloweendisco. När han hade åkt dit åt jag middag hos dem innan jag körde vidare till nästa moster!

Lördag: Jag sov hos min moster fredag-lördag för tidigt på morgonen igår skulle min moster och hennes man iväg, så jag skulle passa min kusiner! Vi sov en stund till när dom hade åkt sen åt vi frukost (åt nutellamacka på tal om inget, hur längesen var inte det då?!) innan vi körde in till stan en runda. Innan vi körde hem igen handlade vi saker till tacos och chips till myskvällen. Senare på kvällen kollade vi på "the kissing booth" innan vi somnade gott. Mös med deras lilla valp gjorde vi ju såklart hela helgen också, ser ni hur gosig?!

Idag har jag bara tagit det lugnt, sov ju hos mina kusiner eftersom jag passade dem så körde inte hem därifrån förrän vid 17. När jag kom hem åt jag lite tacopaj innan jag gick ner på mitt rum för att plugga, och här sitter jag nu. Ska plugga lite till sen ska jag faktiskt börja kolla om Grey's Anatomy, älskar den serien! 

​Hur har er helg varit? #NouwAutumnChallenge​

Gillar

Kommentarer