LINN DÖSSING

När jag får en idé

Hej på er fina!
Ja, såhär kan det se ut när spontana Linn är i farten haha. Jag flyttar ju hem från Norge denna veckan & därför ville jag fräscha till mitt rum innan jag satte in alla saker igen. Jag valde vitt igen fast med liiite grått i, för att rummet skulle bli lite ljusare liksom! Den ena väggen är grå och därför tyckte jag det blev snyggt, är så himla nöjd men fy vad svettigt det är haha. Det är så mycket mer jobb än vad man tror och det blir extra jobbigt när solen står på i fönstret, men nu är det äntligen klart.
Imorgon ska jag ta bort all skyddspapper och sedan sätta möblerna på plats igen, längtar så mycket tills det är helt klart!

Gillar

Kommentarer

OM HIMLEN FINNS ÄR JAG FÖRLORAD

​Alltså vilka dagar, har ju blivit firad flera gånger om! 

​Som sagt åkte pappa och jag hem i lördags och var hemma i Malmö 23.30 så var hemma hos min syster runt midnatt. När jag kom dit hade hon bakat en så ​fin tårta och hade massa presenter, så jävla söt. På söndagen åkte vi ut till en brygga och hade med oss thaimat och i måndags fixade jag mina fransar innan vi mötte upp Sarah och hade picknick. 

I måndagskväll innan jag tog tåget hem till Kristianstad mötte jag och min syster upp Malin, Amanda och Emelie för att äta på pinchos och fira min födelsedag lite i efterskott. Jag fick så himla fina presenter och dom hade sagt till personalen att jag fyllde år så dom kom in med efterrätt med ljus i haha, gosarna. På lördag ska jag ha släktkalas här hemma, sen är det slut med 20årsfirande för denna gången!

Hoppas ni har en fin vecka i detta underbara vädret! 

Gillar

Kommentarer

17 MAI

Har i hela mitt liv någon gång velat uppleva 17 mai i Norge, och äntligen har jag fått göra det.

Det var en så otroligt fin och lycklig dag på alla sätt och vis verkligen. Vi startade dagen med att gå till affären och handla till champagnefrukosten, jag och pappa köpte bröd, skinkost, dricka, jordgubbar, vindruvor och blåbär. Vi gick ner till stan och satte oss i slottsparken för att äta och dricka champagne, men framförallt bara kolla på människor för gud så fina alla var!

Vi satt där är några timmar innan vi gick hela Karl Johan upp till jernbanetorget och jag log verkligen hela vägen, alla var så lyckliga. Vid 17 åkte jag pappa och Maja hem till Majorstuen igen och mötte upp Majas föräldrar för att käka kvällsmat, vi passade på att äta på restaurangen som låg i samma byggnad som deras hotell. Maten var god och vi satt nog i tre timmar och bara snackade, var så himla kul att äntligen få träffa Majas föräldrar!

Om ni någon gång får chansen att uppleva 17 maj i Oslo måste ni göra det, denna dagen lever jag på länge. En av punkterna på min bucketlist är nu gjord.

Gillar

Kommentarer