LINN DÖSSING

UTØYA 22 JULI

Men alltså! This daaaaay, lovely är ordet.

Idag har jag umgåtts med min fina fina vän Maja som jag träffat här i Oslo. Vi möttes på stan & kikade i lite butiker, jag köpte hoodin som ni ser på bilden på mig! Efter någon timme på stan köpte vi med oss firstprice-pizza & rømmedressing hem (BÄSTA kombinationen!!). Ni ser ju hur mysigt vi hade, en helt perfekt lördag vill jag säga.

18.45 började bion som vi skulle på, vi såg Utøya 22 juli och fy vad hemsk den var. Det blir så nära på något vis när man bor här också, så när jag kom hem kollade jag några dokumentärer om det och gråtit ännu mer. Usch vilken hemsk värld vi lever i.

Vad händer imorgon? Söndag är ju så gosiga!

Gillar

Kommentarer

FREDAG

Alltså det är ju ändå något speciellt med fredagar, bästa dagen!

Även idag vaknade jag av att solen lös in genom fönstret och det såg ut att vara sååå varmt ute (vilket det självklart inte var haha..). Vid 14 kom Moa hem och då mös vi en stund innan vi sminkade oss för att ta lite bilder ihop. Vi har umgåtts konstant i ett halvår nu men har inte ens enda fin bild på oss två ihop haha, helt sjukt. Men nu är det fixat! Passade på att ta en ny headerbild också, så nöjd blev jag!

Hoppas ni har en fin fredag oavsett vad ni gör!

Gillar

Kommentarer

VÅRKÄNSLOR

​Hörni! Det börjar gå mot vår, äntligen. 

​Vilken underbar dag detta varit, och mycket tack vare vädret måste jag säga! Vid 10 imorse var jag på en arbetsintervju, gick vidare i processen så ska på en ny intervju med chefen imorgon klockan 14. När jag kom hem sökte jag ännu fler jobb (för att va på den säkra sidan haha) och sen tog jag och Moa en promenad. Vi var på biblioteket, posten och lite olika butiker. Vi gick ner till Karl Johan och gick där också sen tog vi trikken hem igen. Moa tog några fina bilder på mig nere vid Karl Johan som ni ser här ovanför, sååå underbart att himlen är helt blå!

Just nu sitter vi och inväntar Sara som ska komma och äta och mysa med oss! Så roligt, älskar att lära känna nya människor. framförallt när man flyttat till en ny stad. 

Gillar

Kommentarer